62

костадин

преди 7 години

важното в тоя студен ден е че комунистическата *** плевнелиев вече нема да срами България като купения президент от сорос и америка за българия един по малко .

61

Анонимен

преди 7 години

Опънал се бил на Путин. Тоя човечец *** ми прилича на онея джобни кученца дето като срещнат голямо куче хем треперят от страх хем го лаят като бесни .Лае срещу Путин щото е далече ама пред жена си веднага свива опашка и айде под дивана.

60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 5.Сравнението ти е перфектно,но е пропуснато последно изречение Гоце -любовникът на пропадналите комунистки на БСП.

59

Анонимен

преди 7 години

Възможно е да е бил слаб президент.А кой е най-вредния.Всички останали.

58

Do 54

преди 7 години

S uvajenie i lubov se otnasyat na hora koito sishto go pokazvat a na vas i vashiyat genocid sreshtu Turskiya narod nyama da znaesh zashtoto si edno nishto kato ostanalite bg

57

смЕх

преди 7 години

Мястото на това нищо е в манастир да се моли докато не свърши мизерното му съществуване.

56

Анонимен

преди 7 години

Браво, отлично, даже моного добре.Сядайте Плевнелиев среден 3 на релси.

55

Анонимен

преди 7 години

За 95% от българите този НЕ БЕШЕ Българският президент.

54

смЕх

преди 7 години

до 63 В часовете по коя история бе цър . вул дето пише ,че тук е имало турско присъствие ли ???

53

Анонимен

преди 7 години

Все още в българският език не е измислена толкова грозна, толкова обидна и ниска дума с която да се опише росен плевнелиев- Безрдника.

52

Категоричен

преди 7 години

Бих се из*одил върху му, но ми се свиди л---о!

51

До 63

преди 7 години

Хайде сега, добре училия умник, пак почваш да будалкаш тука.Нормалните хора, като цитират нещо дават източник - автор, том, издател, страница.Не ми излизай с тези номера, колко си умен, как си много начетен и затова си се налапал с хватки от Сороските обучения за ***.Сигурно за теб е имало специално обучение, как да тролиш тука нали?Ето ти и цитат този път от Интернет:"Разследванне показва, че за протестите против Тръмп на плащат по 2500 $ а за еднократно по 50$" - точно като в БГ.

50

До 61

преди 7 години

Набий си го в кухата тиква:Англичаните ВИНАГИ са били против нас. Против нас са и сега!

49

Анонимен

преди 7 години

А бе отворко, стига лъгал с Захари Стоянов.Преди време лъга с Ботев. Ако ще пишеш тука такива неща, дай точно от къде си взел "цитата" - източник, страница.Това сигурно се организира от работодателя ти Сорос, ама като ще насъскваш българи против българи, дай си източниците.Аз пък ще ти пиша друг "цитат", в свой стил:"Плъпнаха американски храненици плюят мажат за по 30 сребърника" - Цар Симеон Велики.

48

Анонимен

преди 7 години

Г-н Президент , истинските българи се гордеят с вас .Тук има некви *** дет те плюят , но това го правят за рубли , не им се връзвай .

47

смЕх

преди 7 години

Най-слабия президент успя в едно обедини нацията срещу себе си и е добре ,че с "грандиозните си успехи" не успя да затрие институцията която представляваше.

46

Наблюдаващ

преди 7 години

До Анонимен (55)Другите велики сили да не би да са били ЗА? По време на руско-турската война и Освобождението - да не са били ЗА? При обявяване на независимостта, кой беше ЗА и кой ПРОТИВ? Когато в двете войни заставаме срещу тях - кой ни е виновен, че сме си ги нарочили за враг?Май пощиш само удобните парченца от пъзела като Иво Инджев.

45

Анонимен

преди 7 години

До СвободенОТНОВО СМЕ ЗА СМЯХ С ТАКИВА ЖАЛКИ ЧОВЕЧЕТА КАТО ТЕБЕ ,ПАПАГАЛИ НА ПУТИН !

44

Анонимен

преди 7 години

До БАЧКАТОРТАКА МИСЛИ САМО ЕДИН ПАПАГАЛ БЕЗ МОЗЪК НА КОЙТО Е НАБИВАНО В ПРАЗНОТО КАНЧЕ КОЛКО ТРЯБВА ДА СЕ КЛАНЯМЕ НА РУСИЯ И ДА И БЛАГОДАРИМ ДА СИ ПОНАПЪНЕТЕ МАЛКИТЕ МОЗЪЧЕТА И ДА ПРОЧЕТЕТЕ КОЛКО ВРЕДНА ЗА БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ Е БИЛА РУСИЯ ! ЗАЩО НАЙ-СВЕТЛИТЕ МОЗЪЦИ НА БЪЛГАРИЯ :ЛЕВСКИ,БОТЕВ, РАКОВСКИ,КАРАВЕЛОВ,СТАМБОЛОВ СА СЕ ПАЗИЛИ ОТ РУСИЯ КАТО ОТ ОГЪН ?

43

Анонимен

преди 7 години

Доносника Гарелов и той се изказва неподготвенСякаш всички доносници от ДС са се наговорили да оплюват един достоен човек