94

Българин

преди 7 години

Вън марш от там където дойде. Спрете му всички привилегии на тази..... Грешка. 200 кв служебна кола охрана и ред други държави пари. Вън ***

93

И

преди 7 години

Казано честно, никой не е мислел че България е извън Европа и не й е там мястото!Основният актив който изтъкваше РП е европесйските ценности и т.н.! Да, ама не може за сметка на това да поставиш България в незавидно положение, спрямо Русия, без значение добро или лошо е то към България, факт е че си има зависимости към нея! Поради това той трябваше да бъде внимателен в поведението, а той стигаше до крайности! Ако това е според него далновидна политика, мнооого има да учи!!! Оценак -3/ на релси/

92

тя

преди 7 години

Дано никога повече да не ни се случи да имаме такъв президент!

91

тя

преди 7 години

5 години едва го изтърпяхме тоя , а сега и "успешен" искат някои да го изкарат!Той беше срам за България!

90

смЕх

преди 7 години

Като го чух днес разбрах ,че това нещо си е направо за психиатър и дано му помогнат он си е в някакъв негов свят. Не знам дали не е най-уместно да го замонашат и да го скрият в някой манастир да проси прошка за "успехите" си до края на грешния си животец.

89

анонимен

преди 7 години

С идиотските си антируски изявления тази персона не спря по най-долен и провокационен начин да разделя и насъсква собствения си народ, въпреки че по контитуция той трябваше да бъде обединител на нацията. Там падна дотам ниско, че даже Борисов се разграничи от него и всъщност не беше даже президент на ГЕРБ, ами на някаква съмнителна фондация. Чии интереси обслужваше това недоразумение, във всеки случай не националните. Да си ходи и да не ни занимава повече с персоната си.

88

Затворко

преди 7 години

Време е да го изпратим на ремонт в Турция за се пооправи.

87

Анонимен

преди 7 години

ЕДИН НЕНУЖЕН И БЕЗПОЛЕЗЕН ЧОВЕК ПЕТО КОЛЕЛО НА КАРУЦАТА

86

Реалист

преди 7 години

Това недоразумение да се скрие. Сто пъти каза "АЗ" това е ГРОЗНО. Не се сещам да е направил нещо значимо и нещо с което ще остане в историята. С планините в Колорадо, с Чехословакия, която не съществува, с листчето джобен формат от което сричаше, пред портрета на Апостола ... или с няколко заучени фрази, "клишета" ... Това е.

85

Анонимен

преди 7 години

Маргаритка, комунистически памперс. Развива се и като тампон на столетницата в напреднал климакс.

84

Анонимен

преди 7 години

По делата им ще ги познаете.*аците се опитват да се правят на умни но като им видиш премиера и преЦедента-овчарка и ..........там свършва ВСИЧКО.***, по-***, *арак.

83

джон

преди 7 години

До Плевнелиев достоен,баща му е работел активист на БКП а той е станал член на партията още като студент. Фирмата му с какви капитали работи в Германия, Б-я и т.н., щото в тези години единствените капитали идваха от куфарчетата

82

тя

преди 7 години

Страшно ме ядосваха изказванията на този продажник , нямащи нищо общо с интересите на България , а говореше от името на народа, което ме вбесяваше , защото аз съм част от него!

81

тя

преди 7 години

Достойно държание на М.Попова и голяма излагация на Р.П.

80

тя

преди 7 години

"Скучно" ще ми бъде без този клоун!

79

Анонимен

преди 7 години

Само като видя заглавие от медия и знам от коя ОПГ(Организирана Престъпна Група),КОЙ или Червенобузко(Прокопиев).Няма такава жалка държава като Бг.

78

джон

преди 7 години

До Ф.Е. Джержински, що не ползваш китайски

77

от САЩ посолстовото

преди 7 години

Точен човек беше президента, всичко което му спуснахме като заръки ги изпълни. Вярно че в началото бяхме мнителни, но практиката ни потвръждава факта че бившите комунисти могат най-вярно да ти служат.

76

бг

преди 7 години

Ето това имах предвид за коментарите ми 106 само "+",а за 116 ми коментар"-"Това е странно

75

бг

преди 7 години

В продължение ще кажа,че Плевнелиев се държа достойно,а М.Попова бързо показа кои са и скритите интереси.Тези плюсове от коментарът ми под номер 106 как да ги разбирам,след като много от коментиращите плюете по президента?