27

Анонимен

преди 7 години

най-сетне един достоен президент , давай ген.Радев, нека правдата победи !!!

26

ИДЕАЛИСТ

преди 7 години

Днес БНР повече от 10 пъти повтори тази новина. Диктора я съобщаваше тържествено, подобно на Радио Москва, когато е разгласявало поредната победа на ЧА. Това е необичайно. Чудех се защо послушната и вярна на режима прокуратура заведе това дело срещу изявен бойков слуга,а то какво било, да вкарат новия Президент в капана. Това е клопка сътворена от болния мозък на някой изявен герберист!94

25

ognyanz

преди 7 години

До 31: Това са глупости. Русия не е нарушавала нито веднъж нашето въздушно пространство. Разбирам, че искаш да се представяш за по-атрактивен ***, но е добре да се придържаш към фактите.

24

Неутрален

преди 7 години

Мисля, че Нашия Президент не е редно да дава показания в съда, след като встъпи в длъжност! В качеството му на Държавен Глава и всичко произхождащо от тази длъжност неминуемо ще се вземе в предвид от съда.

23

?

преди 7 години

Точно по времето на Орешарски ген.Радев( тогава военен) дава предложение да се ремонтират в ПОлша! Което е най-правилно, защото СМЕ в НАТО! ( има и писмено изложение от него , вижте в пресата.)

22

Анонимен

преди 7 години

ЛЪЖА!!!!!Ако не беше ГЕРБ и точно този не гербаджия за военен министър нямаше до сега да имаме нито един самолет или ремонта на такъв ще ни струва колкото да си купим нови такива!Точно сега имаме най много бойни самолети в изправност!Точно при тези сега за само още една година ще имаме в бойно дежурство и изправност всичките МИг-ове!!!Червените *** пак съсипват държавата!

21

!!!!!!

преди 7 години

КОРЕКЦИЯ 13 ШИШАРКА

20

Анонимен

преди 7 години

Ще го видим и този колко пари струва . И Борисов дойде с пълна кошница ,човек на неразградената ни държавна сигорност ,която рече ли че някой е тяхният човек за дни го възвисяват до небесата ,но решат ли че някой не слушка го оплюват отново за дни. Така години наред все комунисти са на върха ,затова България е на опашката. От комунист нищо добро не чакай, особенно ако е сляп русофил !

19

Анонимен

преди 7 години

До Хамлет 24Хамлет, НЕКА си пише Надето На-кола, бе! Много скоро днесбегето ще спре да "поства" бисерите и на Банкянския и на Роската. Кой ще ни разсмива с "бисерите" си? - НАДЕТО! :)

18

Анонимен

преди 7 години

До ХамлетЯ си погледни календара, 22 Февруари се пада Сряда

17

практика

преди 7 години

Днес свидетел утре подсъдим така е в БГ.

16

Пенсионер

преди 7 години

Радев вече се омаза в светло кафяво. Дребна отмъстителна душица и руска ***. Резултат от хибридната война на Путин срещу България.

15

Ицо

преди 7 години

Затвор за перуката...

14

Анонимен

преди 7 години

Радев се доказа още в началото като клеветник и интригант.

13

----

преди 7 години

а кога ще съдят генерала,че назначи любовницата си във ВВС и то на две заплати

12

Анонимен

преди 7 години

Ненчев е постъпил на 07.11.2014 г. на работа. Значи според тураника Цаца, до тази дата всичко е било ОК със скрапа /самолетите/. Тогава имаше 1 летящ, в момента са 12.

11

ле,ле

преди 7 години

Радев -- срам и резил за България !!!! Как нашите служби допуснаха мръсните пияни руски служби да провалят изборите? НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СЕ ВЗЕМЕМ ЛИ В РЪЦЕ И ДА ГИ ПРОГОНИМ ЗАВИНАГИ! ИЛИ СМЕ *** ???????????

10

аут

преди 7 години

След съда да си отиде в ескадрилата и да не се показва никога пред хора този *** и *** !!!!!

9

Анонимен

преди 7 години

Казах на Бойко да не слага Министър на Отбраната човек който не разбира нищо от Армия.А И ИМА БРАТОВЧЕД ГЕНЕРАЛ В АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯЗа което малко хора знаят, Може и той да му е подал едно рамо да се издигне.Както в прочим става в Българската АрмияНе по заслуги се издигаш а по Родствена връзка

8

Анонимен

преди 7 години

Затвор от 5 до 10 г