41

Анонимен

преди 7 години

образованието ни било пълна скръб. Е с такива доктори какво да е?

40

Благоев

преди 7 години

Съжалявам ,но ми прилича на ПЕЧАТНА ГРЕШКА !

39

Анонимен

преди 7 години

Все си мисля, че можеше да бъде по-добре. Това е някак crop-нато при това накриво...орязани нечетими букви, за хора с развинтено въображение... еми тъпо е..

38

Хейтър Тролев

преди 7 години

От коментарите оставам с убеждението ,че така избраната символика ще е доста трудна за разбиране от ВСИЧКИ европейци и ГОЛЯМА част от мат,ряла. Жалко.

37

кирпич

преди 7 години

Това "лого" е един кич на ента степен.

36

Анонимен

преди 7 години

Неуспешно, защото както винаги е комплексарско. Да сложим в малкото място неща дето са голямата ни "гордост". В крайна сметка не логото е важно, а какво ще се свърши като сме председатели, което едва ли ще е много. Останалото са типични комплексарщини. Германското лого е едно от най-грозните, но немските председателства са едно от най-важните и успешни на ЕС.

35

Анонимен

преди 7 години

Грозно. Всички останали предложения, които видях, представени по телевизията, бяха в пъти по-добри, жалко, че никъде не мога да ги намеря в момента. Общото ми впечатление е центрофугиран квадрат с неясен пълнеж. Орязани букви, неуместно включване на трибагреника, някакви квадрати, които трябва да са шевица, а напомнят на такси. Ако не бях прочела, че това е шевица, изобщо нямаше да разбера. Не ми се мисли как ще се излагаме с това нещо в Европа.

34

Пешо*

преди 7 години

Проблема ли?В експертите основно. В БГ на един нормален човек се падат по 5 експерта.

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 31Абе прЕател не ти ли е ясно че мафиотите са отговорни за всичко което се случва.

32

ПЛЮВНЮ

преди 7 години

Хеехееехииииии ..... придлагам за лого хииииииихеееееее ЕДНА ТИКВА СЪС *** В ДИРНИКА ..... Хиииииихеееее ....... Даже Юлиянчето е съгласна ....хиииихеееее ...

31

BG,, bad game.

преди 7 години

Лого, тея изтрещяха ли съвсем, има флаг да го ползват.

30

Анонимен

преди 7 години

Къде го трибагреника, че нещо не го виждам.

29

Анонимен

преди 7 години

До 30Тази статия е за логото, ако искате да коментирате мафията- отидете в статия за мафията.

28

Анонимен

преди 7 години

Логото е най-малкия проблем. Кажете как ще се справим с мафията , корумпираните политици и престъпността? Както е тръгнало държавата скоро ще загине и мафията няма си и има повече държава, за това поне мафията не се ли замисля?

27

Анонимен

преди 7 години

Кристиян Постаджиян да си мисли арменското лого, аман от чужди професори!

26

Анонимен

преди 7 години

Прочете го - както го виждате като асоциация!Първо - от дясно наляво, а после от долу нагоре.

25

Анализ

преди 7 години

Логото е с "масонски намеци" и като цяло съдва укещането за "плочки от Лего". Черните квадратчета са часто от "черно-белите" масонски квадрати, демек българия ще поеме "черната страна" на Цялото! Буквата "G" и "Г" в които "се намъкват черните квадрати", едва ли се нуждаят от коментар. "G" - главен масонски символ, присъстващ и вимето на "гугъл". По лошото е, че буквите "Б" са "отрязани" - английското от към "главата" (край на неолиберният модел), българското - "от към краката" (социализма)

24

Анонимен

преди 7 години

Изборът на това Лого може да се оправдае само с липса на по добро:1. Първото впечатление е за подова настилка за баня.2. Изяждането на буквите пък го оприличава на "баркод" за етикет на лютеница.3. Черните "ромбчета" нямат обяснение.4. Българското Б ще се чете като 5, Г - като се възприема като винкел или стрелка, латинското В - като руското Я, а G - като стилизиран ченгел от бронзовата епоха.

23

Анонимен

преди 7 години

Изрязани, направо осакатени букви... Логото е ужасно!

22

Анонимен

преди 7 години

Това колко милиона ще струва? Щото туристическото лого на България глътна 6 млн лв, ако не ме лъже паметта и прилича на едно голямо л*йно. Това пък го докарва на свастика, та се чудя коя от двете злини е по-малка...