8

щщд

преди 7 години

Тази пишманжурналистка прави ли разлика между сегашните пришълци-мюсюлмани и бежанци? Сърбите преди 15-20 години посрещаха с отворени обятия своите родни братя от Босна,Сръбска Крайна и Косово, православни сърби като тях ,спасяващи се от мъки и смърт. Те бяха бежанци .

7

Анонимен

преди 7 години

Тази дъpта вeщицa преди работеше за "Свободна Европа", но Европа я "освободиха" и радиото не съществува. Останаха вeщиците като нея да сеят омраза между съседи.200 цирея да й излязат на езика...

6

Циник до 7

преди 7 години

Нямам нужда от руснаците - за да видя , че мюсюлманската па*плач - ни завладява "без пушка - ***"! Това , което ни продават за ксенофобия, расизъм, и национализъм...всъщност е инстинкт за оцеляване, национална гордост, и гражданско самосъзнание! Не е Кремъл виновен - а Берлин, и Вашингтон!

5

Анонимен

преди 7 години

Хахаха сърбите страшно много обичат шиптъри и всякаква муслиманска *** и ги приемат с овча радост.Искрено вярвам че това са лъжи защото сърбите са горд народ.

4

ivailo1403

преди 7 години

Не вярвам на "информацията" от тая телевизийка...

3

Анонимен

преди 7 години

Да, опита на сърбите е-Бой,е.б...ан, и сръбска музика! От това по-добро лекарство за тия диваци няма.======този коментар е написан от бригадата на "d.n.e.s b.g" по заповед на медийни патрони които целят увеличаване на расизма има ли расизъм има и война има ли война има и пари

2

Анонимен

преди 7 години

Сърбите приеха всичките роми от Косово, които шиптрите изгониха заедно със сърбите. Сега те са в гигантско гето край Белград. Арабите едва ли са им сериозен проблем.

1

Анонимен

преди 7 години

Да, опита на сърбите е-Бой,е.б...ан, и сръбска музика! От това по-добро лекарство за тия диваци няма.