14

Анонимен

преди 7 години

Eu strani horata vlisat s ranozi 4anti po puloveri vs e vapros na vaspitanie a i b bg tatri garderobi ima sa 1 lv moje vs da si ostavi raniza kufar tn

13

8

преди 7 години

НЯКОГА ЗАКЪСНЕЕШ ЛИ,СТОИШ ВЪВ ФОАЙЕТО И ЧАКАШ ПЪРВИЯ АНТРАКТ

12

Факт

преди 7 години

Театрите са пълни до дупка, поне в София и някак си не върви след като почне представлението да влизат разни, дето ходят веднъж в живота си на театър.

11

11111

преди 7 години

Напълно подкрепям!!! Писнало ми е някакви чалгари да ме вдигат, хем така ми нарушават кефа от представлението, хем, безспорно, всеки шум притеснява артистите!

10

Анонимен

преди 7 години

единственото заради което съм съгласен е че като тръгне постановката е разсейващо за актьорите да влизат хората 1 по 1 и да се нижат като пръдня в залата.

9

Киро Кюмюря

преди 7 години

Айде да не ми се отварят толкова! То па едни постановки, едни артисти... халтура на квадрат... нивото е навсякъде на нивото на "Комиците" дето го мъчат от години по втора програма...

8

Анонимен

преди 7 години

Одобрявам. Ако разни *** закъсняват и смятат, че това е чалга като всяко друго нещо, платили са си и могат да си щракат с пръсти по всяко време, няма как техните билети да вдигнат приходите на театъра. Понеже ще избягат редовните фенове.

7

фдсфсд

преди 7 години

Ами да помислят редовете да не са толкова дълги

6

fdsfsdf

преди 7 години

Как пък ше се загна на театър да ода. Аре бегай.

5

Аз

преди 7 години

Нормално. В крайна сметка става въпрос за култура. А и постановките се играят на живо - това не е кино и всяко мърдане в публиката разсейва артистите. Неоудобството да вдигнеш цял ред, за да минеш също е крайно егоистично. Логиката "аз си плащам и мога да правя каквото си искам" не може да важи в такива ситуации. Реално не би трябвало да важи и по-принцип, но това е друга тема. Уважавайте труда на другите!

4

Анонимен

преди 7 години

е па кой ходи още на театро, има ли още такива нафталини.Сега сериозно: Аз лично мисля че така ще изгонят част от публиката, много хора ще си кажат дали сме Х лв за това представление и те не ме пускат, аз повече няма да стъпя в театъра.Вместо хората да се увеличават и от там приходите то ще има обратен ефект.

3

Анонимен

преди 7 години

И за кината ще е добре да е същото. Там пък има достатъчно много прожекции, ако закъснее някой за едната - да взеле на другата.

2

Аз

преди 7 години

Крайно време беше! То да ти писне, тъкмо започне постановката и идва някой и вдига целия ред.

1

Анонимен

преди 7 години

Благодаря за журналистическото разследване по тази така наболяла злободневна тема.