28

To6

преди 7 години

Това момче Ненков, заедно с оня фъфелко се появяват по телевизиите и се правят на всезнайковци и всякаш всичко започва с тях. Спокойно бе момче, дур бе. Млад си, бъди по умерен, виждали сме всякакви и после си скубим косите.

27

ognyanz

преди 7 години

Предлагам на гербаджиите да помислят дали да не взаимстват предизборния лозунг на СДС от 1999г. : "Заедно можем повече ". Към което зевзеците находчиво добавиха "да откраднем".

26

Наблюдател

преди 7 години

Политическо блато.На повърхността,в каймака изплуват ту една,ту друга партия.Мирише.Блатото ври.Народът не иска да го пресуши,а гази и потъва в него.Видя алтернатива в ПФ.Подкрепи доверчиво още едни измамници,готови да се коалират с всеки,който им предложи по-голям кокал.Тяхната програма е само предизборна риторика и онова,което иска да чуе народът.Едно говорят,друго вършат.Увеличаването на пенсиите си е политически ход за спечелване гласове на наивници.Навред политическа прос титуция.

25

Анонимен

преди 7 години

Мнението на ОБВИНЯЕМИЯ НЕНКОВ няма значение. Както и партията му, която май няма членове

24

Анонимен

преди 7 години

ЗАЩО ИВО ПРОКОПИЕВ НАЗНАЧИ ПОЖАРНИКАР ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯДА БЕШЕ ГО ВЗЕЛ ВЪВ ФИРМАТА СИ

23

ОНЗИ

преди 7 години

Служебният кабинет на президента Радев да отвори тефтерите на министерския съвет на ОНЗИ наречен ББ и да информира българите за кражбите които са извършени по време на управлението на ББ. НАРОДЕН СЪД И РАДИКАЛНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА ОТ ТЕЗИ ХАЙДУЦИ - правилното място е в централния соф. затвор при ***....!!!

22

Боже пази България

преди 7 години

Кой ще назначи пожарникар или военен да управлява фирмата му,запита Бойко.Ами тъпият народ назначи теб да управляваш България.Пернишкият винкел Лукарски иска широка коалиция.Десетина малки партийки СДС,ДСБ,ВМРО,Корман Исмаилов,Куневица,БЗНС и др,които никога няма да помиришат властта ако са по отделно се гушкат около Бойко и искат широка коалиция.Най-голямото крадене е когато всички престъпници влезнат заедно във властта.

21

Анонимен

преди 7 години

Народът е казал:"Краставите магарета се надушват от далеч"....За подробности-през гугъла: "Бандюгите на Меглена Пръмова Кунева "

20

Анонимен

преди 7 години

Не знам защо,при управлението на ГЕРБ,заплатата ми се увеличава,а при другите правителства ми намалява.Работя в производството,а не във фирми с Държавни поръчки.Отгоре на това градът ми придоби по красив облик,и имаме по хубави улици.Това само за две години!Че ГЕРБ ще е първа на изборите това е ясно,но тук плюещите да ви питам,защо не търсите сметка на предишните управници?Да не ги короноваха за светии и светици,или си мислите,че народа ще ги забрави?

19

Анонимен

преди 7 години

На мама Юлия и тати Румен връзкарчето се изявява. А теб кой те подреди на избираемо място в ГЕРБ-джийската депутатска листа? Не си там от хубост.

18

Пешо

преди 7 години

Време е вече тази партия да отиде в историята а вожда им в затвора или в гробищата

17

Пешо

преди 7 години

Кои бяха тези ГЕРБ? А сетих се некакъф дебел пожарникар абсолютен крадлив *** и некакви мишоци бивши партийни нагаждачи от времето на развития соц

16

Анонимен

преди 7 години

Умирам от кеф,като гледам как дсмилютъпаците се усраха подобаващо. Като карпатски вълци. Не знаят кой път да зафанат.

15

Ха-ха

преди 7 години

Ама в ГЕРБ и хора ли имало? Виж ти, това вече е новина! :))

14

socialen

преди 7 години

ПП ГЕРП е сбирщина на Калинки, Калинчовци, Харизановци и всякакви неграмотни тиквочи като тоя, водени от неграмотните Борисов и Цветанов.

13

БАБА КУНА

преди 7 години

КРИВИ ГЕРБАДЖИЙСКИ СМЕТКИ - ОСТАТЪЦИТЕ ОТ РЕФОРМАТОРИТЕ НЯМА ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА, ПАТРИОТИТЕ ПО-СКОРО ЩЕ СЕ КОАЛИРАТ С БСП, А ЗА ГЕРБАДЖИИТЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ МНОГО МАЛКО ХОРА СЛЕД МАФИОТСКОТО ИМ УПРАВЛЕНИЕ.

12

socialen

преди 7 години

Орешарски пое една съсипана държава от 3.5 годишното, еднолично, катастрофално-неграмотно, малоумно "управление" на неконтролируемия хаос на неграмотния Борисов, заради което Борисов беше изритан с шут от Народа поради тотална недърност като единственият досега.

11

Анонимен

преди 7 години

А при Орешарски как беше?

10

socialen

преди 7 години

Следните оценки на рейтинговите агенции за България:S&P - BBBMoody's - Baa2Fitch - BBB-Демек, Пълна Гола Вода - ниво Бананова Република.

9

Анонимен

преди 7 години

Какви проекти имате с руснаците!?Не ви ли стигат до момента, Белене, южен поток , Лукойл,и други,където губим млд.Докога ще крадете от бедния български народ за да храните руснаците???Ако тези пари не бяха пратени в Москва,сега щеше да има пари за пенсии.