9

э

преди 7 години

до зла ***, какви двойки?, не четеш ли, че са повече и единия вече е нещастен.

8

Анонимен

преди 7 години

Какъв е смисълът да се коментират очевидни истини? Този, който се учи как да живее от такива повърхностни и клиширани статии доста ще си дрънка кухата лейка.

7

Анонимен

преди 7 години

До Гаро ПедерароВинаги има по-добър или по-добра. Винаги има друг или друга. Въпроса е с какво време и нерви разполагате да търсите идиалния партньор.Давам един съвет. Никого не заменяйте партньор заради друг или друга. В началото всички изглеждат по-добри, но след това често се оказват - Дреки ! ;)

6

Анонимен

преди 7 години

Някакъв *** с торба претенции, самочувствие без покритие и куфар с комплекси. Коя жена, търпи, подобен тъпир? Праща го да лови мухите и да се мисли, че е перфектния мачо.

5

зла патка

преди 7 години

Ха така. Пишете статии за раздяла на двойки. И без друго сме малко и нещастни, нека сме още по-малко и още по нещастни. Браво. Черни станции. Сега по една харакири всички и да приключваме, а ?

4

Куха лейка

преди 7 години

Да Наде само когато Обичта е споделена ...Парите са средство за отцеляване .... но не и за Обич.... Обичам Те.... Краси.

3

Анонимен

преди 7 години

Знакът е един единствен, като започнат да му свършват парите!

2

АкоНякойСеДържиТака

преди 7 години

с жена, тя трябва или да е л.у.д.а, или пък да е съвсем младо, наивно девойче (13-15 г), за да си губи времето с него. Девойчето узрява и му идва ума в главата, но тежко и горко на жените, които поради глупост обичат някакъв измислен от тях човек и не виждат какво представлява той всъщност. Защото е редно, ако мъжът е почтен и не е лигав, себичен женчо, да каже в прав текст на жената, която е влюбена в него, че няма никакъв шанс да я обикне.Влюбеният мъж също не бива да си губи времето залуду.

1

Куха лейка

преди 7 години

Малина. Има една песен, Само ме обичай... Тя казва всичко... Когато Обичаш дадено същество трепериш над него.... И гледаш да не падне и косъм от главата му . Защото го боготвориш. Това е Обич... Пожелавам на всички да я имат и споделят с любимия човек до себе си....