61

хм

преди 7 години

КАЗАРМА ТРЯБВА!

60

Mika

преди 7 години

Като започнем от името на детето и приключим с излъчването на майката, историята си е поп фолк отвякъде. Здраве желая и на двамата!

59

Анонимен

преди 7 години

пълни лигавщини от най-елементарно естество

58

Анонимен

преди 7 години

Абсолютен ***!

57

Nobody

преди 7 години

*** .Ще занимават цялата страна с детинските проблеми на някакъв тийн.Еххх къде е тази казармааа,къде е да влезнат че да им дойде акъла и белким станат нормални хора вече.

56

Берлин

преди 7 години

Аз на Майкъл такива задвратници бих му отпрал, че вятър да ечи и Балкан да стене.

55

месара

преди 7 години

и сега кой ще плаща !?

54

Анонимен

преди 7 години

Убава майка.Явно не и остава много време за грижи на детето и, акоп е тръгнала по майни.

53

Анонимен

преди 7 години

Пиклю......

52

сасафдгдрх

преди 7 години

Защо занимавате народа с този наркоман-***???

51

Майка

преди 7 години

Обиждате детето, но то не е виновно. Изоставен от майка си, тормозен от баща си. Комуникация чрез социалните мрежи?!? Що за майка ще гледа собствения си кеф, когато знае, че детето й страда... И междувременно обикаля света с богатите си любовници. Лишен от грижа и с пример за подражание как да се издържа - майка си.

50

наблюдател

преди 7 години

Бой, бой и пак бой. Това заслужава малкото пишлеменце.

49

Анонимен

преди 7 години

Вчера като писах, че е при гейнастойника си ме изтрихте нали! Тава си е самата истина.

48

хъ

преди 7 години

Майкъл? Като го прочетох в заглавието, очаквах англоезична история, пък то било нашенско момче.Хубаво, че е жив и здрав.

47

До 61

преди 7 години

Но не си постигнал най - важното :да зачиташ различните от теб!! И не си се самовъзпитал в КУЛТУРА на изразяване. Нищо не ти дава основание да обиждаш другите които не са имали твоя "късмет" и твоята твърдост, защото всеки човек има свой собствен праг на поносимост към трудности и воля за борба. Според повечето коментиращи тук с комунист. мислене излиза, че хората трябва да бъдат някакви супермени, твърди като скали, а родителите им трябва да са ги спукват и от бой

46

Анонимен

преди 7 години

Chudesna novina.Radvam se che momcheto e jivo i zdravo,drugoto shte mine

45

До 53

преди 7 години

Нали вашето поколение ни отгледа бе "родителю"

44

Анонимен

преди 7 години

Майкъл, запомни , че няма никой по-искрен и обичащ те от твоите родители.Когато ти станеш баща, ще разбереш како е обич, доверие, вярност, приятелство, да си държиш на думата.

43

Анонимен

преди 7 години

Жълтозъбата му "майка" да вземе да се засрами какво лекe е отгледала. Човек е роден, за да се бори. Това малкото не знае какво са проблеми. Проблеми са да спиш на улицата, да нямаш приятели и родители, да тънеш в глад и мизерия. Неговото са детски изпълнения на един лигав човек, който не е готов да живее в което и да било общество. Животът размазва слабите. Слабите са утайката на капиталистическото общество. Няма смисъл да пише нищо и да се връща. От него човек няма да стане.

42

Анонимен

преди 7 години

Това лигаво *** е с доста слаб характер. Характер, който ще се срине при всяка трудност. Като дете родителите ми не се разбираха, баща ми беше потънал в заеми, пиеше. Изживях го, защото знаех, че човек не си избира родителите. В момента плащам петцифрена сума годишен данък, имам много добри, доказано верни приятели, имам жена с божествена красота. Всичко си дойде на мястото, защото се борих. А това ***, което дори не може името си да напише правилно, да вземе да се скрие някъде.