121

Деян

преди 7 години

До ITИ ти се изказа малко неподготвен. Като се изнесеш на запад знаеш ли колко ще ти е данъчната ставка там? Виж как се щавят хората с високи доходи в чужбина и тогава се изнасяй. По-скоро да се изнесат тези с ниските доходи. за тях амбицията е да вземат по 1000 Евро на месец. Ще им ги дават в Германия като помощи, после ще работят на строежите за по 1.5 2к Евро, ще им събират повече данъци и осигуровки. По добре IT сектора да работи отту, да взема високи заплати, да плаща 10% на нашата хазна.

120

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 153 ти какво завиждаш ли 4е -Олег баш Тро,лски отделя само по 10 милиона на година 4рез фондация Славяни да ви подържа мърди тро,лски

119

Анонимен

преди 7 години

Най накрая една умна работа и от БСП - Плоския данък е Най Справедливия данък стимулиращ и индустрията и отварящ работни места Само дето е ДЯСНА политика

118

Анонимен

преди 7 години

До Идиотизъм БГ то да не ти е ко4ината на Мадуро та да ни занимаваш с турбо комунисти4еските ти глупости

117

Идиотизъм

преди 7 години

Над 3 хиляди лева трябва да има прогресивен данък!Ежедневни проверки на частни болници, частни фармацевтични компании, бензиностанции,частни ел. компании, рафинерии, предприемачи от всякакъв род, квартални магазинчета.Забрана на частници, които са регистрирани в ошфорки на територията на БГ. Пълен контрол на частния бизнес.Народът ще се вдигне!!!

116

Анонимен

преди 7 години

Само силно изразен до 90% решава почти всички проблеми на България в комбинация с Мин заплата необлагаем минимум Плоския данък убиа страната и хората буквално. С този данък парите напускат България законно и ни ползват за евтин труд, замърсяват ми изтриват се мръсотиитe а печалбите изтичат навън

115

Анонимен

преди 7 години

Стойнев, това наистина ли го обсъждахте или на теб ти е светнала тази идея? Още една такава и си вкарал изборите в задъненото! Мисли, преди да дрънкаш глупости и да дразниш хората!

114

Анонимен

преди 7 години

До az до 129:Скачаха, но не безплатно. И сега е така - има пазар!--------------------185 милиона долара! Това е сумата, която фондация "Америка за България" е дала от 2009 година досега, за да обгрижва българската демокрация. Това обяви официално новият шеф на Америка за България Нанси Шилър, която отчете дейността досега и начерта плановете за бъдещето.

113

Напалм Детов

преди 7 години

Третия път в соц. партията, ще и изяде главата отново.Има нужда от прогресивно облагане не само за физическите лица, но и фирмите. На който не му изнася да си събира парцалките и да се маха!Кога "левицата" ще защити името си?

112

Наблюдател

преди 7 години

До az до 129:Прав си, то е ясно че сценаристите на тия подскачания са едни и същи! Освен това и в Киев и в София има абсолютно идентични монументи ако сте забелязали. Със съответната символика при това.

111

tonygl

преди 7 години

Хахах голям келепир, колко ще вземат от тия 7000 души ? Щом до данъците на 7000 души опряхме, начи е мноо зле работата.

110

az до 129:

преди 7 години

Тази година излезе филмът "Украина в огне" / "Ukraine on Fire" на Оливър Стоун - колко по-"западен" човек трябва да го каже, за да повярвате? Вижте тоталната дезинформация за Сирия, за Мосул, за бежанците, за Гърция... отворете си очите!

109

az до 129:

преди 7 години

Само преди няколко дни Софиянски беше с Кр. Премянов в едно студио и каза в национален ефир, че Виденов бил "безспорно честен човек", но екипът му го провалил... Дори "Коменданта на българския майдан" Явор Дачков си призна, че са го водили за носа (ерго - всички нас), потърси му статията за Виденов от преди няколко години! Отворете си очите и оценявайте идеите по стойността им, а не по това кой ги предлага!!!

108

az до 129:

преди 7 години

Точно тук бъркаш - това, което Виденов СЕ ОПИТА да направи беше най-справедливото за обикновения човек и в ущърб на богатите, но тогава му беше спретнат българският Майдан! Правило ли ти е впечатление как тук 97-*** викахме "Кой не скача е червен", а в Украйна преди едва няколко години се викаше "Кто не скачет, тот - Москаль"? Дори лозунгите са идентични. Шанс 1 на безкрайност да е "спонтанно" и случайно съвпадение или мързеливи сценаристи? Замислете се за това!

107

Анонимен

преди 7 години

Стойнев как ще облагаш другарите си, от комунист пари взимал ли си? Приеми го и ще видиш как ще обеднеят внезапно, но първо ела на власт!

106

За коментар 30

преди 7 години

Колко интересно се движи одобрението на хората: коментар 30 събира същия брой плюсове за 'Високия данък би следвало да е за бизнесмени, получаващи годишен доход от порядъка на 100 000лв, а не работника с 1000 лв заплата', колко събират всяко второ мнение срещу БСП. А всъщност това е същността на предложението на БСП.

105

М, да ...

преди 7 години

До ВутеБраво Вуте! Притеснява те хитрият *** и предполагам за теб всички българи са Ганьвци! В българия обаче с тези либерални закони събрахме всичките мошенници от цял свят! Пимерно: Дали дюнерите си плащат редовно данъци, м? А останалите чуждестранни фирми, м?

104

ЖОРО

преди 7 години

ОБРАТ И ПРИ МЕН , НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА бсп.

103

М, да ...

преди 7 години

До бориспост 138 е за теб. иначе Бил Гейтс първи заговори за д-к богатство в САЩ преди врем!

102

М, да ...

преди 7 години

Бъди здрав, но докога ще си така, м? :)) Мислиш (или въобще немислиш) че все ще си така на 30 и като на 30т, м?