129

Анонимен

преди 7 години

Лаврата се изтърка. Ще го пенсионират скоро.

128

Анонимен

преди 7 години

Русия да си стои в Азия и да ни остави на мира.

127

Анонимен

преди 7 години

До SS само ти се струва - от препарата за вана е не го ло4и толкова раши

126

Анонимен

преди 7 години

русия е страхлива измамна и предателска държава

125

SS

преди 7 години

До Кво ,бе Лавра..?Аз пък съм за сърбите, а и ми се струве, че няма да сам само аз.А сега де.

124

Pilot

преди 7 години

Напрежението на Балканите се създава от тези ,които създадоха Косово . На какво основание прекрояват граници,само защото някои се размножават като *** ! Но това ги чака и германците !

123

Анонимен

преди 7 години

Лайнавров да си гледа евразийската кочинката, ние тука на балканите ще си се разберем по европейски.

122

Анонимен

преди 7 години

Пази Боже руснаци да те бранят.

121

ПЕТКО СЕЛСКИЯ

преди 7 години

Лавров не казва,че ще подкрепи Сърбите в Косово, като изпрати супер дизела "Дядя Кузя" в Адриатика , тъй като му ремонтира комините, щот много димели.И още - правели ремонт на някои от крилатите ракети, тия, де дето изпопадаха в Иран на път за Сирия .

120

нали

преди 7 години

До Анонимен 163НАЙ--ОСКОТЯЛАТА държава е бг!

119

Ауууу,

преди 7 години

Ам за Бъл направи отчет, набеляза новите опорни точки и уведоми наетите *** , че пари ще има. Напред companions, начело с Ас Ген и Ант Цон , ще победим ! Country or money!

118

Анонимен

преди 7 години

Мислите си че ще избягате от Русия ли ? Те имат търпение.

117

Анонимен

преди 7 години

***--русофилите си пратиха децата на запад ,а нас искат да ни закачат за НАЙ--ОСКОТЯЛАТА държава Русия. НЕЕЕЕЕ . Отивайте , че да се отървем от вас.

116

Кво ,бе Лавра..?

преди 7 години

КАТО НЕ МИНА ПРЕВРАТА В ЧЕРНА ГОРА, СЕГА .....КОСОВО ЛИ Е НАРЕД...??!!!ЗНАЕШ ЛИ, ЛАВРА --КАК МНОГО ЛЕСНО И СЪРБИТЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ ... САМО В "СРЪБСКИ АНКЛАВ"...??!!!И БЕЗ ТОВА СА ..../.НА БРОЙ /---- КОЛКОТО....ПИКНЯ ОТ МАЧКА НА БАЛКАНИТЕ!/..всичките им комший , им имат зъб....НИЕ БЪЛГАРИТЕ СЪЩО..../ДО ДИМИТРОВГРАД---ВСЕ Е БЪЛГАРСКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

115

Анонимен

преди 7 години

Като чете човек "коментарите" му става ясно, че с.о.р.о.с.ч.е.т.о вече дава последните си "зелени гущерчета", само и само още малко да продължи "масрафа"! НИЩО ВЕЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ! Не можете да продължите вече по стария начин, защото планетата ни е малка и НЯМА ВЕЧЕ НИЩО ЗА ЗАВЛАДЯВАНЕ!Не може да се разширяват пазарите, суровините си имат стопани и става трудно да се вземат със сила! Затова и краварията, заедно със старата еуропки ТРЕСКА ГИ ТРЕСЕ!А чухте ли за Молдова, къде е Додон сега?

114

Анонимен

преди 7 години

Руската пропаганда е на всякъде в Съветския блок, защото там има най много бивши лапачи на долари.Хората се молят да влизат в ЕС тук некви руски гащници обесняват пак ,какво светло бъдеще ни чакало с Русия.Тея са за затвора всички в купум.

113

Анонимен

преди 7 години

Русия опита преврат в Черна гора, но не им мина номера защото арестуваха руските превратаджии и сега търкат наровете в затвора и си чакат справедливите присъди. Като не им мина мръсния номер там подтикнаха сръбските си марионетки да подпалят отново Косово. А идиoта Лавров сега крещи че за всичко бил виновен ЕС и той трябвало да вземе мерки за справяне с положението. Мерките са скъсване на ЕС с Русия и пълно нефто газово ембарго на руските терористи подпалвачи на расова и етническа ненавист.

112

Анонимен

преди 7 години

Дори Обама е по Бял от този ***

111

Анонимен

преди 7 години

Тия които защитават Сърбия и нейния мръсен подстрекател Русия, да си отговорят сами как биха реагирали, ако от Турция дойде влак боядисан в червено с написани по него антибългарски лозунги и брадати мъже с турски знамена по отворените прозорци скандиращи "Cмъpт за българите".

110

KAM MODERATORCHETO

преди 7 години

Moito momche spored teb normalno li e da triesh komentari nudobni za nqkoi i da tolerirash tezi s golemi bukvi samo se zamisli...