30

байхейс

преди 7 години

къв е хубавичък .... бая са го радикализирали отзаде, че и от всекаде праворерните ходжи - съмнение нема

29

Анонимен

преди 7 години

А-ха,ясно защото едната била по-мирна и с по-незначителни цели са създали друга по-немирна и с значителни цели също кат едно време пък после вземат та ги слеят като ги изкупят за по някои линии за сметка на строя,а тия като омаяни викат аж реват,че са подтиснати,че кой ги е спрял да работят и не като шугави да се въртят и да зяпат кои ще ги приберат за някоя незначителна и значителна услуга и да им подава внимание като на роднини щот по нослетата си приличяли кат подсмъркат та смъркат що сварят.

28

Анонимен

преди 7 години

"френският ислямист Микаюл-Абу Раян" Абе я да си заминаваш за Африката. Писна ми само за ислям да слушам !!!

27

Анонимен

преди 7 години

Ама ще го наследи и в ЦРУ ли?

26

Анонимен

преди 7 години

И ще свърши като него.

25

Анонимен

преди 7 години

В празните кратуни на днешната младеж по света, не може да се очаква нещо по добро заради това че не са научени както трябва на уважение, дисциплина, труд, усърдие и желние да подобрят света около себе си като дават пример. Нищо на този свят не е постигнато даром или по лесния начин, а войните са инструмент на терикатите да упражняват контрол и власт над невинните и неуките.

24

Анонимен

преди 7 години

"Но Зауахири не притежава харизмата на предшественика си, поради което мястото му може да бъде заето от младия и харизматичен Хамза бин Ладен."Холивуд само това ли успя да измисли- Заркауи не бил достатъчно популярен, затова ще го заменим с Бин Ладен-младши, че е по-известен зарад татка си. Белия дом презарежда стария сериал- Ал Кайда "Наследството".

23

Анонимен

преди 7 години

Какво правят арабите в Европа, Меркел да каже. Тея племена нямат работа сред нас.

22

Рок енд рол

преди 7 години

Статията прилича на реклама

21

Nomorefools

преди 7 години

Мисля,че през последните 15 години хората си отвориха очите и вече разбират,че такива новини са фалшиви. Не сме толкова глупави,вече знаем какви ги вършат в САЩ.Тези новини са за тъпите консуматори..

20

Бай Ганьо

преди 7 години

До БългаринТоочно така!

19

Мм Даа

преди 7 години

С показването на малкия Хамза Ладен кукловодите от сащ замислят нов сценарий за световната сцена.Филма арабска пролет не пожъна успех и не задоволи надеждите на създателите.Колко ли още невинни хора и страни са включени в новата продукция.

18

Българин

преди 7 години

Едно нещо недоумявам, как при наличието на такава сила в IT екипите на великите сили, никой не направи затъмнение на най-ефикасният метод за пропагандиране на тези *** - Интернет пространството. НЕ МОЖЕ МИШОЦИТЕ ОТ US да скачат като оперени когато загубиха изборите, че имало хакерски атаки по тяхното кандидат, а по кандидата на "чаршафите" да има само реклама!

17

дд

преди 7 години

с подкрепата на CIA и Моссад

16

Анонимен

преди 7 години

На снимката ми се вижда стабилен, като баща си.

15

Анонимен

преди 7 години

И Осама и този пикльо са изфабрикувани на САЩ !

14

Бай Иван

преди 7 години

Бог да го прости.Няма да живее дълго.

13

Анонимен

преди 7 години

Тероризма е продукт и запазена марка на ФАЩ. Какво произвежда и изнася най много тяхната икономика? Оръжия, тероризъм и войни.Холивудска Пропаганда.ГМО.Порно.Компютри и смартфони (произведени в Китай).

12

Рок енд рол

преди 7 години

САЩ включиха Хамза бин Ладен в списъка на "глобалните терористи"..........А що братът на Осама е включен в някакъв друг списък - чух че давал под наем общежитие за студенти (не КАТ нашите - беднички, а милионерски синчета) в ЮК (май по-точно в Шотландия!!!!!????

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 5дроновете се развиха доста. та... умната момче или нема да поживееш многоМоят внук има малък дрон за да се учи, а ти евентуално си го виждал само по телевизията. Та не е сигурно кой ще управлява дрон по-добре и кой ще получи токата на живота си.Та по-кротко с изхвърлянията.