7

Наблюдател

преди 7 години

Продължават и в таз статия да ни обясняват че "черното е бяло"! Или че популистите може да дойдат на власт! А истината е, че точно те сана власт в момента и за това ЕС е пред разпад! Какво ако не популизъм е да поканиш всички мигранти в Света!?

6

Анонимен

преди 7 години

ЕС ТОВА Е ГЕРМАНИЯ И ДОКАТО ТЯ Е ТАМ ТО И ЕС НЯМА КАК ДА СЕ РАЗПАДНЕ!!!!!!!!!ТЪЙ, ЧЕ ПУТИНОФИЛИТЕ СИ ОСТАВАТ БИТА КАРТА !!!!!ВАЖНИ СА ИЗБОРИТЕ В ГЕРМАНИЯ ТЕ ОПРЕДЕЛЯТ НА 51% ПОЛИТИКАТА НА ЦЕЛИЯ ЕВРОПАРЛАМЕНТ !

5

Циник

преди 7 години

Стискам палци на всичките "национал-популисти" в Европа.....тежка ще е борбата им с Брюксел, и Берлин...но те са единствения шанс Европа да се ислямизира малко по-бавно! Неизбежно е - след милионната г*меж на Мурксулската ханъма! Само нашите роми могат да се сравняват с тарамбуките по темповете на разплод!

4

Американ

преди 7 години

Либерастите в Америка получиха един заслужен в мордата, изглежда либерастите в Европа тъпо си мислят че те са по-специални? Дай да видим!

3

Анонимен

преди 7 години

Вече не е нещо немислимо ЕС да се разпадне.

2

Додо

преди 7 години

Е ще има изненадани .... това е шансът да се сложи край на толерантните словоблудства на европейските депутати - изпотяващи се от страх да наричат проблемите с истинските им имена и които наводниха Европа с м ю с ю л м а н и

1

Наблюдател

преди 7 години

Къде слагате Холандия тези г*йтаци барабар Петко с мъжете?