33

Анонимен

преди 7 години

Красиви думи, но реално действията са показател... А досега колко такива минаха и още колко такива ще минат...За съжаление този театър вече има предизвестен край - но кога ще ни го кажат или покажат е въпрос с неясен отговор.

32

Казасов

преди 7 години

Не трябва да се отчайваме,защото нали знаете,дъното на отчаянието е пълно с умора.

31

Анонимен

преди 7 години

и ние това искаме ,,но за жалост почтенните хор не се занимават с политика ..само крадци и мръс ници сте там

30

Анонимен

преди 7 години

Вие бъзикате ли се, досега колко такива си изредихте, все говореха за модернизация и растеж на икономиката и след тях винаги беше по-зле. За тази държава вече е късно каквото и да било, прекалено мн хора избягаха и тези хора ще липсват на страната след 10 години, ама те няма да се върнат, а от политическата класа и държавните институции не очаквайте да спрат да лъжат, крадат и злоупотребяват с вашите пари, българина си е про-ст *** по рождение, той ще продължи да си унищожава страната.

29

Казасов

преди 7 години

Идеите му са новаторски,живял е навън доста години.Дано увлече повече хора с тези идеи за доброто на България.

28

Д. Димитров

преди 7 години

Едно не разбирам... НИЕ ОЩЕ НЕ СМЕ ГО ИЗСЛУШАЛИ КАКВО МИСЛИ ТОЗИ ЧОВЕК, А ВЕЧЕ СИ МИСЛИМ ЧЕ ГО ПОЗНАВАМЕ И ЧЕ Е МАСКАРА! Хайде стига с тази посредственост. Хайде да видим какво ще направи и едва тогава да го почваме с громенето. На мен лично ми харесват идеите му за това, че трябва да се потърси сметка на приватизаторите. Харесва ми и твърдата му позиция анти ГРОБ и анти БСП... Този не ми се вписва в профила на БГ политика... А ТОВА Е МНОГО ХУБАВО! Та ще задам редовния си въпрос.. ДО КОГА?

27

Българин

преди 7 години

Гадна, отвратителна муцуна, продукт на ДС материал!

26

Пешко

преди 7 години

Като се навъдят едни марсксисти-буквалисти и като почнат с общи приказки да дават икономически рецепти е едно смешно и тъжно едновременно

25

Шоп

преди 7 години

Имаше шанс,ако Гоце и Пишкащия във фонтаните бяха спряли по-рано да къркат като изоглавени!

24

идеята ми харесва

преди 7 години

...икономиката реве за преструктуриране! Досега никой не беше се изказвал така точно! Дано да работи в тази посока! Браво! Тръгва много добре, за разлика от Нинова, която се зарови в миналото и само интриганства. Не съм от АБВ но това е ново лице и наистина желая успех

23

Анонимен

преди 7 години

е защо не издигна Пешо сумиста и той е приближен до Гоце

22

Горан

преди 7 години

Проданчо,Много си млод байновото. Разходи се първо да Русията и попитай Путин,защо държавата му е като задно колело на каруца за Българската икономика???

21

Анонимен

преди 7 години

Те и прасетата в *** искат да наложат културно ранене с нож и вилица.Но все не успяват, бидейки прасета.Аналогията, която намеквам е: *** - българска политикаипрасета - български политици.

20

trafalgar

преди 7 години

sexy beeee:))

19

Георги Шопов

преди 7 години

Истина е че икономиката ни е като на страна от третия свят Но Първанов и другите маимуни от АБВ съдеистваха тя да бъде такава....

18

Анонимен

преди 7 години

Тоз се много големе е с таз политика. Явно му е минал половин живот на държавна работа. Зависим от щата.

17

Анонимен

преди 7 години

***, който цял живот е издържан от комунистически престъпници

16

Циник до гневен

преди 7 години

Зе ми думите от устата - просто поредния тарикат на опашката за държавната баница!Едри приказки ....и точене на ли*ги за пари , и власт - по възможност без работа...и на гърба на простия народ!

15

Анонимен

преди 7 години

Стига злоба и омраза, млад си другарю Проданов. За да продължиш напред отсявай доброто от злото , но не и принципа " разделяй и владей". Ако мислиш за доброто на страната ни обединявай умните - кадърните, предприемчивите и не властолююбимите.

14

Анонимен

преди 7 години

Той политик и за икономика говори. Възможоно е да разбира от политикономиката на К. Маркс. или основи но комунизма и проблемите но социализма.