72

Анонимен

преди 7 години

Стрелба по автобус - новината е тревожна! Ако стрелят по олигарси и политици разбирам там са лапачите на пари ама обикновените хора каква вина имат

71

Анонимен

преди 7 години

Ша. Ти кажа аз на теби. Ша. Румба, Ша. румба. ША. румборак. Ша.

70

Той

преди 7 години

Ей тия с коментара за оправянето на правописа на журналистите- бе нема ли кой да ти оправи физиономията,та само критикуваш хората тук ,а си толкова т.ъ.п ,че нямаш мнение по статийте! К.о.м.п.л.е.к.с.а.р ганьовски....!

69

Анонимен

преди 7 години

Това че някои във всяка статия политизират всичко, това е чисто тролене и изопачаване на всичко. Тука си има платени писачи да пишат всемъзможни мърсотии по всяка тема.

68

Фори

преди 7 години

Браво на ловците!Автобусите са вредни същества, които затапват шосетата и пречат на добрия човешки материал да си надуе тунинга до ламарината!Трябва да бъдат систематично изтребвани!

67

Анонимен

преди 7 години

76 е частна линия, май конкуренцията си разчиства пътя. БСП като вземе властта, ще има нов конкурс.

66

Анонимен

преди 7 години

На мене ми се струва, че е стрелял Путин:)

65

Случвало ми се е

преди 7 години

камък, хвърлен от ромчета да счупи стъклото на автобус, в който пътувах в района на спирка "Орион". Ромчетата бяха от другата страна на булеварда и нагло се хилеха.Преди години пак такива деца се бяха настървили да хвърлят камъни по трамвая, докато той се движи в горичката между пл."Журналист" и Семинарията, която по онова време беше Дворец на пионерите. Свидетел съм как веднъж един мъжага ватман спря трамвая и хукна да ги гони, включиха се и няколко от пътниците, но онези се скриха в гората.

64

До 74

преди 7 години

Не е сефте. Нали пак в района на бул."България" онзи ден изпотрошиха с камъни стъклата на автобус от същата линия.Мятането на камъни по влаковете в западната част на София не е от вчера. По времето на соца така беше убит човек. Познавам млада жена, която години наред имаше белег на бузата от такъв "шведски" камък, хвърлен по влак, в който тя е пътувала в предучилищна възраст. Когато порасна й правиха козметична операция и отстраниха белега.

63

Анонимен

преди 7 години

Престъпление извършено от издислави а?С паричките от помощи вечно имат за цигарки,пиене вече и други екстри.

62

Пешо*

преди 7 години

Така си възпитавате децата.Пускате им планетата и под прикритие, учите ги, че трябва да сеят разруха, за да си отстояват мястото под слънцето, после ги защитавате от необходимите след поведението им последици, и после ви виновна някоя партия.Да, партията дойде у вас и ти направи детето лош матрял. И тебе партията те направи скапан родител, нали?Може би ако бяхте така фиксирани върху децата си, както сте върху Бойко, нямаше първите да са такива помиярчета.

61

Бобо

преди 7 години

Байганьовщина

60

Анонимен

преди 7 години

Разбирачите, соц. измеетта пак дава Ъкъл!

59

Тинев

преди 7 години

Не е за чудене. При толкова мафиоти , мошеници и *** в София!

58

Анонимен

преди 7 години

В този двор на техникум няма ли камери ?

57

бyлгapoпитeк

преди 7 години

Планетата на мaймyнитe в страната на тримата шишкoвци,

56

До 64

преди 7 години

ГЕРБ ако стрелят по още няколко автобуса и тролят след това под новината за стрелбата, може и да оцелеят. Стреляйте ГЕРБ, това е във ваша полза!

55

Анонимен

преди 7 години

До АнонименГЕРБ ще имат мнозинство депутати, Управлението ще бъде ГЕРБ-РБ

54

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ ще имат по-малко депутати дори от предишните избори, но пак ще имат повече от всички други партии, за съжаление. Конкуренцията им е слаба.

53

Анонимен

преди 7 години

Ей, журналистите, оправете си правописа!