14

Анонимен

преди 7 години

Как пък нито една космическа държава не отиде да провери и да каже истинта? :) Може би защото има хиляди доказателства за това, че са били там, които вие драги ми коментиращи дори неможете да усмислите правилно.

13

Анонимен

преди 7 години

До 14Логиката ти е "желязна" просто...

12

Анонимен

преди 7 години

До 13Тези които се връщат от станцията са прекарали МЕСЕЦИ В БЕЗТЕГЛОВНОСТ! Защо сте толкова глупави?

11

Анонимен

преди 7 години

До до ГеоргиИ още един пример, обърнете внимание и сравнете в какво състояние са се връщатали от мисиите руските и американските космонавти. Едните едва ли не умиращи, а другите с бодра крачка. Малко храна за размисъл.

10

Анонимен

преди 7 години

До 6Е поне се е върнало докато руската Лайка умря още при излитане.

9

Анонимен

преди 7 години

До Георги За Луната Поне Сащ имат Някакви доказателства руснаците нямат никакви 4е Гагарин изобщо е летял

8

До Георги - №1

преди 7 години

Абе всичко е толкова дълбоко законспирирано - омотано като свински черва. "Снимките" от Луната май всъщност са правени в студио. Даже много убедително се тиражира, че филма, който постоянно въртят е режисиран от Стенли Кубрик. И да са били на Луната, няма как филм от онова време да е оцелял при тамошните условия. За това са правени тези в студиото. Друго - според поддръжниците на тезата, че са били на Луната, имало оставено огледало с лице към Земята и при определени условия може да се види.

7

Анонимен

преди 7 години

Колко години чакаме руснаците да опровергаят истината за кацането на луната ама след мисията LRO вече и те горките няма какво да кажат. Малко ли апарати сканират и фотографират луната? Как така никой до сега не е казал "а защо ги няма модулите Аполо"? Няма да го чуете защото ясно се виждат на всички снимки. Смешници. Въртите едни и същи глупости чути някъде без да си направите труда да проверите за какво става дума.

6

Анонимен

преди 7 години

До до ГеоргиСтига с тоя пояс на Ван Алън. Защот всички конспиратори не се образовате малко? Пояса на Ван Алън НЕ Е С ЕДНАКВА ДЕБЕЛИНА.

5

до Георги

преди 7 години

Само един пример: Американците изпращат шимпанзе в Космоса на височина над 600 км, което прави няколко обиколки около Земята. След като се връща, животното живее седмица и умира от лъчева болест. Така откриват, радиационите пояси на Ван Алън. Които неминуемо се преминават, ако ще се пътува към Луната. А всички астронавти, уж ходили там, почиват на преклонна възраст.

4

ля ля

преди 7 години

е много ясно че всичките стъпили на луната са хамериканци!!

3

Анонимен

преди 7 години

Я стъпвал, я не!

2

Анонимен

преди 7 години

Бог да го прости! Холивуд няма да забрави подвига му.

1

Георги

преди 7 години

Има една конспиративна теория, че всъщност никой не е стъпвал на луната. Интересно ми е какво мислят колегите съфорумци.