5

Факт

преди 7 години

Докато ни промиват мозъците и ни манипулират да мислим като номер 1 - наказания, още по-високи наказания, още по-високи наказания, .... все така зле ще бъдем.Някой може ли смислено да ми обясни каква е ползата от наказанията след като е катастрофата е станала, а няма превантивна дейност преди това, която да предотврати нарушенията и катастрофите и да няма загинали и ранени? Защо целта сега е да има катастрофи, за да има кого да наказват, а това да няма катастрофи и нарушения не е цел.

4

Анонимен

преди 7 години

Да се чудиш как така заради рушветче от неколко десетки до стотин хилки, държавата в лицето на тоя, ония и другия благосклонно си затваря очите и не си върши работата за която е назначен. Като краен резултат обществото ни губи сума пари, в частност някои от нас - близки и скъпи хора, но на гърба на всички ни едни тюфлеци здраво наливат основите на личностния си капитализъм.А познайте чии дружки папкат, слушкат и спинкат, и не са зорлии да отлепят по некой клепач, поне от кумова срама...

3

сминдух енд чесън

преди 7 години

Човек да го е срам да си признае ,че е нормален,камо ли да се хвали с този факт.

2

Анонимен

преди 7 години

Пориднато глупост и корупционна схема!

1

Живко Марков БНРП

преди 7 години

Наказанията за превишена скорост да се преосмислят и актуализират.А изпълнителната и съдебна власт да си влязат в ролите а не в рушветите.Сега който има пари или гръб дори за убийство на пътя не лежи.Пострадалият е виновен!!!