12

Вангелис

преди 7 години

Накрая всичко ще завърши с похода на въоръжените бели американци в защита на Тръмп.

11

Анонимен

преди 7 години

Тоя ще го гърмят

10

До Ангел

преди 7 години

Откъде си ги измисляш тия глупости... *** само ти се привиждат, кокошката гладна май😄Не са жени срещу мъже, а жени срещу Тръмп.

9

Лорд Минчев

преди 7 години

Не разбрах къде е сборният пункт на Похода на жените?? Ще има ли платформа на колела, на която да се катерим и да викаме: ууууууууу!!!

8

до 9

преди 7 години

Ти на коя планета живееш...реалната заплаха за ЕС е Меркел,Оланд и цялата еврогей *** в така наречения европарламент и европейска комисия...потърси в тубата как евродепутати се подписват за пари за присъствие без да са на заседание.Провери в интернет колко струва на ЕС евробюрокрацията.Провери с какво се занимава еврокомисията...с кривината на краставиците и това дали на бутилките с вода да пише че тя утолявала жаждата.С това се занимават вместо да решават реалните проблеми..безработица и т.н

7

Анонимен

преди 7 години

И поход на оная ви работа да се поведе все тая. 1 милион за 400 милионна държава е пи*а буба Простите глави на димокрититйе така и не могат да стоплят че времето им отмина и ще трябва да им бъдат разбити за да им уври мозъка.

6

Анонимен

преди 7 години

"По-трудно е да се предвиди колко души ще се включат в Похода на жените в събота. Организаторите съобщават, че очакват около 200 000 демонстранти."200 000 жени да ти дойдат на крака и да протестират, че не си ги оправил... Щастливец си, Тръмп.

5

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е не сам и...ди от, той е и Л уд

4

Schutzstaffel

преди 7 години

Носорозите като издънят асфалта, лесно ще бъдат заловени и да им бъдат предоставени обвинения.

3

трол

преди 7 години

Ама надия никулава!Ти си голем кукундел , а може да си и сбъркан от другия бряг.

2

Надя Николова

преди 7 години

А за Радевица нула ;-)Освен,ако Нинов не плати на една/две баби извадени от нафталина да скандират името и.

1

Анонимен

преди 7 години

Тръмп рискува да постави САЩ във международна изолация,знам ,че сега това ви се струва фантасмагория,но Тръмп е по голямата заплаха за Европа от Русия