10

Анонимен

преди 7 години

Както БДЖ лъже в превоза, купуваш си билет и почват мъките. Влака закъснява, купето студено, парите невръщат за неизпълнената услуга. Същото е и топлофикация. Нейната цел е да взима пари. Абонатите - клиентите непредставляват интирес.

9

Анонимен

преди 7 години

До 8 . Шумен прави едни удобни и евтини котли за локолно парно. Такива е пълно в София и оклностите. Така че минаваме и без топлофикация ад във времената на партокрацията и демоКРАТЧИЦАТА. А тръбите в Шумен се полагаха бързо бързо , без откритост към обеството. Само и само крадливите от БСП,ДПС,СДС да усвоят - ПРИСВОЯТ ОТ ЕВРОПА Екю. Знаемеги тия работи не не заблуждавай. Дори една от шефките им ровареше само руски 1994г.

8

socialen

преди 7 години

Поредният провал на Борисов и тумбата му тиквочи ПП ГЕРП. Банановата република, както всички такива, в която Борисов превърна страната, работи само лятото.

7

БГ

преди 7 години

ИМАХМЕ 40 Г ПАРНО В ШУМЕН,ДНЕС СЕ НАВЪРШВАТ 20 ГОДИНИ ОТ КАКТО ГО СПРЯХА ГОЛЕМИТЕ ДЕМОКРАТИ КМЕТА ОТ СДС,ОТ ТОГАВА ВСЕКИ КАКВОТО МОЖЕ,ДЪРВА,ТОК,ДЪРВА НАПРАВО ХАОС,ВНОСНИ ТРЪБИ ОСТАНАХА В ЗЕМЯТА С КМ,ИЗРЯЗАХА ТРЪБИТЕ В СТОТИЦИ БЛОКОВЕ,ХИЛЯДИ АБОНАТНИ НАРЯЗАНИ И ОКРАДЕНИ,ТОВА Е ДОМКРАЦИЯТА ОТ ПУБАВОТО ГОДИНИ НАРЕД КЪМ ДЪРВАТА И ПЕЧКИТЕ НА ДЪРВА И ВЪГЛИЩА,УРА НА РАЗРУШЕНИЕТ ИСТУДА, О,НЕРАЗУМНИ ДЕМОКРАТИ НА КАКВО ПРЕВЪРНАХМЕ КРАСИВА И ПРОГРЕСИРАЩА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ,ОТГОВОР В ЕДНА КОЛОНИЯ НА ЕС И САЩ.

6

Anon

преди 7 години

Въпроса е сега като замръзнат и се спукат външните тръби на блоковете кой ще плаща за разбиването и подмяната?

5

смЕх

преди 7 години

до до смЕх 3Да му мислят платците ,ама нали на чужд гръб и 100 тояги са малко та казвай колко струват 50 слона.

4

Анонимен

преди 7 години

До 2 Загубите са на клиента!ПАРИТЕ ЗА ТОПЛОФИКАЦИЯ АД/айдушко дружество/

3

До смЕх

преди 7 години

Нищо не са 100 тона! Колкото 50 слона.

2

смЕх

преди 7 години

100 тона вода ли !!! Мале мила тия кВи сметки ги чакат докато топлофикация си избие загубите бедна им е фантазията .

1

Зъбльо

преди 7 години

Хайде сега пък Русе! Хората няма какво да ядат, тия тука с някакво Русе ни занимават!