26

Анонимен

преди 7 години

много ми е интересно като си тръгме тая жена след една седмица кой ще бъде говорителка по телевизиите

25

Анонимен

преди 7 години

Павлова в Ловеч днес е игрище за хокей ,ни сол ни луга ,ко ще праиш

24

Анонимен

преди 7 години

"Павлова ще глобява фирми, които пестят сол и луга" БОЖЕ МОЙ каква ТЪПОТА не е истина !Майко на прасенца СОЛТА е вредна за:- Комуникаций (подземни че и надземни (от пръски))- Транспорт (ръждите КОЙ ще ги плаща)- Почвата (на солена почва нищо не расте, дори и трева)- Реките (в края на крайщата част от солта попада в реките - някой организми не обичат солена вода и обратното)Има заместители - калциев хлоридТа кога ще се разкараш калинке ?

23

11

преди 7 години

Бе то убаво бе, гледам тука плюете по тая овца и тиквата... Ама я кажете кой, кой, кой, кой искате да дойде? Има ли избор, запъртъци? Кажете го кой да е Той?

22

Анонимен

преди 7 години

Какво е правят тая сол бе ?Крадът сол ли ко ?В Норвегия имат един ден лято и затворени улици няма !Там казват тая година лятотото ще е тоя ден !

21

Анонимен

преди 7 години

Тази вместо да затваря пътища да си затвори устата

20

сминдух енд чесън

преди 7 години

Всички министри в правителството на Борисов ,но не от ГЕРБ си имат вземане даване с прокуратурата,останалите са много добри или има нещо друго?

19

Павлова

преди 7 години

да върне рушветите и няма да има нужда да ги глобява, с тези пари ще платят извънредния труд на шофьорите и ще има за гориво на снегорините.

18

абсурдистан

преди 7 години

ще глобява друг път,и софийската кметка и тя - ми това са си фирми на техни хора ,защо ни хвърляте предизборен прах в очите , и сега прокуратурата как ги е "почнала" предизборно "ужаст" !В България осъден политик НЯМА ! Върнати крадени пари НЯМА !

17

Анонимен

преди 7 години

Ще глобява да баба ми фърчилото. Лицензи следва да се отнемат, Лиляно моме!

16

Гавра с един народ

преди 7 години

А в Перник спряха парното щото пак застудява,трябвало да сме калени!

15

Тато из Правец

преди 7 години

Ще глобява ,ама маняна ! След три дни е аут...

14

mery

преди 7 години

Трябва да глобяват не само фирмите но и гражданите! Българинът се изкалпазани защото бил плащал данъци,цяла седмица чистя снега пред офиса с една лопата и хората от блока ми се присмиват, че съм ринела вода, какво съм се мъчела като се стопли снега и леда щял да се разтопи. Иначе в Стара Загора снегорините почистват редовно и поливат с луга основните улици!

13

pensioner

преди 7 години

вие дето пишете глупости много сте малки за да знаете какво е било преди, има;е много голям сняг от този но по патищата нямаше леки коли и закасали тирове защото имаше двоини вериги и кат налагаше глоби ако закасаш и не си поставил веригите сега тези с сабото как да поставят вериги като нямат а и не знаят какво е двоина верига

12

Малкия Скромен Иван

преди 7 години

До ТошкоХа, ти мислиш да ги погребваш ли? Щото аз мисля вместо фураж на cвинете...........

11

Малкия Скромен Иван

преди 7 години

До ТошкоТея дребните не са интересни. Както си казал по долу я за органи, я за бардаците, я за мините -се ше влезат в употреба някъде. Главния въпрос е тлъстата cвиня от Банкя кво ше я прайм?

10

Тошко

преди 7 години

Май..та им бе брат погребалните агенций след 22-и ще направят пари от Гербаджиийте

9

Анонимен

преди 7 години

"АПЕЛИРА" ли е управленският термин, с който се означава функцията на държавата да контролира всичко, което се върши в нея и да определя правилата? Ами НИЕ АПЕЛИРАМЕ към Павлова и Фандъкова да почистят улиците, така че да се върви по тях, от тротоара да се слезе нормално на платното, а не хората да затъват в огромните насипи, избутани от снегорините по кръстовищата. Снегът да се трупа на конусообразни купове, после да се изнася извън пешеходните места, в реките! КЪДЕ СА ДАНЪЦИТЕ НИ!? О Т Ч Е Т!

8

Тошко

преди 7 години

Те са на Тиквата хора хахаха много ще пищят зависи до къде ще ни стигне фантазията хахаха

7

Малкия Скромен Иван

преди 7 години

До ТошкоИма и някои, които може да поработят някоя и друга година в бардаците в Германия, Белгия и Холандия. Например Лилето, Десито, Цветито, а топ атракцията ще бъде мама Цецка на пилона в някой моряшки бар в Ротердам.