23

Разбирачев

преди 7 години

Колкото и да обясняват че т.н. хакерски атаки не са имали никъкъв ефект,реално имаха съкрушителен ефект.Оповестяването на "опорните точки" на Подеста как да се елиминира Бърни Сандерс озлоби до крайност левите демократи.Именно те не гласуваха за Клинтън в спорните работнически щатове Мичигън,Охайо и Филаделфия което на практика подари победата на Тръмп.Дали са били руснаци или просто измамени демократи не е важно.Путин няма нищо общо на сега триумфира над политическите трупове на враговете си!

22

пенко

преди 7 години

Не давам акъл-споделям: Една държава е велика ,когато народа и е единен и сплотен -вървящ в една посока . В Русия са 80% ! Колко % са единни в другите велики сили ?!Във Великобритания под 50%, Сащ под40%, Франция под 30 %,Германия под 20% ; но в Китай... няма мърдане /особенно след ВИР /Вел. Ико. Рев. /.А българските *** като "Мето Тупането" плюят ли плюят Китай !!!

21

пенко

преди 7 години

Някой трябва да се определи . Или Русия произвежда само "чайници" ,или превъзхожда "САЛИЦИЛОСИЛИКОНОФЛУОРЕСЦИРАЩАТА" долина !!! Как ви "хакнаха"... нали вие произвеждате всичко свързано с информацията /цифрово- плазменна / ???Задрасквам всички победи на камионите КАМАЗ в рали Дакар !!!

20

коко

преди 7 години

Путин свърши парите и това обяснява всичко...

19

4-3-2-1-УВО!

преди 7 години

И кой каза?! - У-В-О-Л-Н-Е-Н-И-Е!

18

Анонимен

преди 7 години

Ушaнкитe на какво се надяват та броят дните. Нито ще им махнат санкциите, нито ще се вдигне цената на петрола, фалита на рашка-говняшка е вързан в кърпа. Броенето само показва пълната безизходица в която се намира велика русия.

17

Анонимен

преди 7 години

и защо броят дните тези нещастници, какво ще се случи толкова, когато мистър Тръмп поеме щурвала.

16

Минаващ

преди 7 години

Тази журналистка имали представа какво очаква или на какво се надява Русия. След нейната статия шорш.. от форума започват да фантазират измислици невероятно. Пълна скръб. Русия е велика страна и ще пребъде, това е положението.

15

Къртьо

преди 7 години

Прочетох само заглавието, много неграмотно написано, по нататък даже нямам да чета.

14

Анонимен

преди 7 години

Кремъл не харесва как Обама управлява страната си. Не им е се отразява добре.

13

Бай Йордан от Сливен

преди 7 години

"група геополитически неудачници", правещи последен опит да нанесат максимални щети на двустранните връзки и да затруднят Тръмп да поправи разрива.По-точно няма как да бъде казано. Дет викат самите американци - Nuff said.

12

Анонимен

преди 7 години

*** се моли някой на запад да го признае хаха.

11

строго секретно

преди 7 години

Кремъл брои дните до разпадането на " Великата" Руска Федерация !

10

Schutzstaffel

преди 7 години

България съвсем скоро ще бъде постоянният председател на ЕУ. На ротационен принцип.

9

путин фантазьора

преди 7 години

фантазира си ,че Тръмп е магьосникът който ще принуди ЕС и другите демократични държави в света да премахнат санкциите срещу русия ! Тръмп може да командва само собствената си държава , ние от ЕС сме велики и не бихме търпяли критики от разни Тръмповци-мръмповци ! Но аз лично се съмнявам ,че САЩ ще премахнат санкциите към сибирските диваци и алкохолици !

8

Schutzstaffel

преди 7 години

Обърна се вятъра а? Само че грантовете ще са текстолитови палки. И тоя път няма да излъжете никого. Дори и част от ченгетата ще са със народа. Изтърпяхме ви достатъчно.

7

Анонимен

преди 7 години

Айде загивайте бе, кой ви пречи?

6

майорски

преди 7 години

Русия и Путин си извоюваха имато на велика държава с велик президент .... Путин ще го помни света така както помни Тачър..... а за Обама след 1 година ще помним само че бе цветнокож !!Тръмп може да е богаташ , да има власт в Америка и иазвън нея ...но не мисля че ще бъде велик гео-политик.Путин ще го прави луд, да си добър политик и добър бизнесмен са различни неща.Очакваме (Тръмп също) пореден изненадващ ход на Путин ...и той ще дойде точно когато трябва !Ония КГБ-ец го бива в това !

5

Schutzstaffel

преди 7 години

Всички *** ви поздравявам със AcDc. Камбаните на ада:)))))

4

Доналд Тръмп

преди 7 години

Няма да позволя промяна във външната политика на Щатите... - просто гледам сеир и чакам да видя колко дълбок поклон е способен да направи Путин... - като го гледам още малко и ще си удари челото в земята...