135

Анонимен

преди 7 години

Българина обича ретрото .и доказалите се неща, а нещатата се доказват от времето.

134

Червен ходи си лягай

преди 7 години

До Анонимен

133

HAH

преди 7 години

До MpowerДруго си е БМВ с газ хахахаххахахахах ***

132

555555555

преди 7 години

До Mpower Особено зимата такива като теб само пречат на движението. И един съвет: преди да тръгнеш някъде с колата, извади пръчката за маслото и премери колко е дълбок снега. ако е над чертичката MAX изобщо не тръгвай!

131

Хах!

преди 7 години

До да,ама неПреди 15-20 г, когат ои твоята кола е била нова, са говорели същото за новите коли, ама на - ти я караш вече 20-та година ;-)

130

да,ама не

преди 7 години

Програмистите имат златно правило-това дето работи добре не се пипа!Затова ще си карам старата кола дето върви безотказно,а не някой *** нов пълен с евтина китайска електроника дето работи най много по няколко месеца и после е за ***!Мога да си купя нова но няма да го направя.То човек да даде,но да знае,че е здрава,а не да се чуди къде ще трябва да и вика пътна помощ!Не да гори масло все едно,че е на 10 милиона километра.Отвратен съм от качеството на новите коли!

129

ВЪЗМУТЕН

преди 7 години

В САЩ в една противопожарна служба има лампа която свети от 8 юни 1901-ва година.И свети без прекъсване вече 115 години.Днешните изкарвали 1000 часа по документи,а на практика около 200 часа.Същото е и с автомобилите.Новите са направени нарочно по калпави.Как може да горят по литър масло на 1000 км не знам.И 1000 км не минават без повреда.Пари за такива *** няма да им дам даже само да се снимат с тях!

128

българин

преди 7 години

Аз работя и получавам заплата с която бих могъл да си купя нова кола.Обаче какво чувам-новите харчели по литър масло на 1000 км!Е,мойта гори четвърт литър на 7000 км.Данъкът и застраховките на новите са по скъпи-факт.Старата ми кола никога не е закъсвала на пътя.Другото дето не ви казват,че вече гробищата от нови коли са вече по големи от тези за стари!Откакто се правят снимки с дронове в YOUTUBE има стотици клипове с коли дето никой не ги купува. Десетки милиони нови коли!ЗАЩО ДА КУПЯ НОВА?

127

Анонимен

преди 7 години

Пичове, Новото си е ново, а и новите коли станаха доста евтини. При първоначална вноска от 10 000 лв и месечна вноска от 200-300 лв можете да си карате нова кола.А, че сте бедни, сте си виновни само вие. На времето не учехте, а ходехте по дискотеки. Сега не работите, а ходите само по кръчми. Ами откъде пари, като сте мързеливи?

126

СС

преди 7 години

С тези ниски заплати и никакви данъчни облекчения при закупуване на нова кола, откъде пари?!

125

тъйва

преди 7 години

да произвеждат по-малко тогава....аз съм горд, че рециклирам, а след това подавам щафетата на африканците....който купува нова кола за щяло и нещяло замърсява безочливо майката природа!

124

хах

преди 7 години

Германия планирала резолюция европейския парламент да забрани колите над 20 години. Тука ще стане революция. Бих убил полицай по улиците вместо да се разделя с колата си.

123

явертъуи

преди 7 години

До АнонименКакво ти е виновен комунизма че след 40 години след започването на демокрацията ще почнели да се разпадат панелните жилища? Защо демокгацията не построи масови жилища? Защото комунизма и руснаците са лоши. ***

122

3333333

преди 7 години

До асдфгТова програмист е измамата на 5 летката като икономист в миналата петлетка.

121

асдфг

преди 7 години

Помагат да, с възпитанието си преди десетилетия. Много сте ми смешни като ви каже човек истината и почва да се излива простотията. Бе кой те кара нещо пий си пуши си, ама не може да ти влезе в главата че има и други хора с друго мислене и ако тебе те кефи ракията тях пък може да ги кефи друго. Както казах въпрос на приоритети. То и ако парите са приоритет на един програмист плащат поне 3000 - 4000, стани програмист и ще ти стигат парите за ракия денонощно. ааааа опа трябва и акъл не става

120

до асдфг

преди 7 години

Колко чисто нови коли съм изпил по кръчмите...ХхахаххахаххахаБе ей - ти в къв свят живееш бе асдфг...Мама и тати помагат а?

119

до асдфг

преди 7 години

ХахахахахахахахахахахахахахахахахаБавен си, голям си статистик, като новинарите!

118

асдфг

преди 7 години

Сега.. допускам че има хора които наистина нямат възможност за нов автомобил, но по- голямата част просто не искат. Само хленчат насам натам че нямали при, а тя работата е въпрос на приоритети. 30 дена по 5 лв за цигари и 2 лв за кафе са 210 лв месечно. Ако двама в семейството пушат а то не е рядкост 420 лв. Е толкова е лизинга на автомобил от ценови клас 30 - 35000 лв. Пушете си цигарите и не ми мрънкайте че нямате пари че ми писна от такива.

117

Mpower

преди 7 години

Ко значи старо,моето беемве е на 20 години ,ама кат започнем с ейнджъл айса, кожата,ремуса,газовата,тубата,джантата и 200-те коня под капака прави смешни 4-5 годишни талиги.

116

Анонимен

преди 7 години

С друго впечатление съм из софийските улици. Вярно, че София не е България, но...