10

socialen

преди 7 години

ПП ГЕРП ще плячкоса с Олигархията и Мафията, която тури неграмотния Борисов да "управлява" с 80 депутата, и Фонда на фондовете.

9

Истините

преди 7 години

често се трият, защото никой не ни казва и до днес кои са родителите и близките на Влади Горанов, защото той още на 21 когато почна работа, каза че щял да става министър. Е, това се случи. Докато няма лустрация и унищожение на Държавна сигурност до девето коляно, тази държава с бившо име България отива към сигурният си край, който ще бъде до не повече от 10-15 години, освен ако някой не реши да удари поради някакви причина инжекция от 50-на милиарда евра.

8

Нас

преди 7 години

Днес ,това което написах не беше нецензурно,изтрихте ме защото е истина!

7

Анонимен

преди 7 години

Еха колко пари за крадене ще има

6

Анонимен

преди 7 години

Прав е долнодъбнишкия тарикат! Парите никога не спят както беше рекламата на КТБ. Ако не се въртят няма как да се чопне нещо!

5

Драскачев

преди 7 години

А ?! Малка баничка за хапване. Честито на печелившите !

4

Анонимен

преди 7 години

Зорница Русинова успешно съсипа програмата за човешки ресурси. Една година чакам да видя дали ще одобрят проект на фирмата ни!!! Една година! Кой бизнес може да чака една година! С мотиката в грозната глава на тая крадла!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Най-добре ще подкрепите бизнеса, като се справите с корупцията, започнете да работите наистина за хората и това държавата да се развива като едно колективно семейство, масово обновите инфраструктурата, а не 100 км за 5 години, спрете да злоупотребявате с народни пари чрез изпълнението на безсмислени обществени поръчки, които излизат петорно по-скъпо заради многото наредили се лапачи по веригата. И тъй като не вярвам да го направите, България ще продължи да губи работоспособното си население.

2

Анонимен

преди 7 години

Всичко, в България ,се прави за човека , но не за кой и да е човек , а за нашият човек.

1

Анонимен

преди 7 години

"... ще заработи в края на март"....................След изборите, значи!Познайте кой точи зъби да разполага с този милиард.