36

Брадвата

преди 7 години

Цялото малко останало селско стопанство и цялата лека промишленост загина, тотално умря след влизането в ЕС, а да не говорим, че поне милион читави българи се махнаха, именно, щото нямат работа по родните си места, да се продъни дано тоя *** ЕС

35

Путинка Русева

преди 7 години

Най-добре е да стане като в Русия. Да има един цар самодържец, който да решава всичко.

34

Анонимен

преди 7 години

Ние само печелим от ЕС. Дано го има по-дълго, амин!

33

Циник

преди 7 години

Други са партийни лакеи, търсещи добре платена и ненатоварваща синекура.Край на цитата!Хм....подобни изрази използвах вчера за Курумбашев( тоя ще се изсипе от фамилия..), и юнашки ми ги триха! Иначе всичко в статията е вярно( защото сигурно е изплагиатствана отнякъде) лакеи, и връзкари...на яслата на европейския данъкоплатец! Самозабравили се регулатори на криви краставици! Никому ненужна сбирщина от използвачи! Да подлизурстват на лобита, и картели е единственото което могат! Анатема!!!

32

Анонимен

преди 7 години

На вниманието на пълните евро и национални ид-иоти,управляващи ни след 1989г и бъдещи строители на АЕЦ"Белене"-през гугъла: " Вечер с Владимиром Соловьевым от 16.01.17 "

31

Анонимен

преди 7 години

Нали изпратихме наш Сергей да управлява ЕС.Всичко ще е ОК по отношение на "излъскване имиджа и заменките в ЕС".Въпреки,че нямаше един ден трудов стаж,издигна се момчето,дебели книги е чело.Да вземат да го турят за началник на тоя ЕС,щото и меките краставици ще изправи и с качулати гащати петли ще направи кокошките по-щастиви.Комбинативно ни е момчето.

30

Анонимен

преди 7 години

Един мъдрец е казал: "Не бъди *** ,бъди ТОЛЕРАНТЕН и ще победиш!Прави каквото трябва,но не пречи на ИД-ИОТИТЕ да се реализират изцяло и докрай като такива!Учиш и работи- създавай РЕАЛЕН капитал-знаещи,можещи,опитни,честни и отговорни трудещи се хора,препоръчвай го и на другите,но ако са истински ИД-ИОТИ и не искат- оставяй ги да правят ФИНАНСОВ капитал-стъклени куртаци-долари- и с тях да си изграждат дворци!Там сами ще си загинат!"Такива мъдреци са били първите заселници на Америка !

29

Анонимен

преди 7 години

Когато слушам бълг*арак да коментира бъдещето на ЕС ме напушва смях.Това е все едно чистачката в къщи да ми коментира бизнеса........Я грабвайте парцалите и бързо да почистите кене*фа бе *** смотани!

28

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСигурно има несъвършенства в организацията и управлението на съюза. Такава голяма и многонационална организация се управлява трудно. Ако това е така трябва да се вземат мерки да се реорганизира, но не трябва само за това всеки да напъва да излиза,Ама ти сериозно ли? Кой да го реорганизира - тези които а захапали кокала да го пуснат! Там живеят в комунизъм, огромни заплати, взимат милиони от лобизъм, нула отговорност. Единственото спасение от ЕС е всички страни да го напуснат.

27

Анонимен

преди 7 години

Това котило в Брюксел трябва час по-скоро да се разтури и всичките лапачи да се уволният като стажа им там да не се признава за пенсия. Има 100 хиляди чиновници които лапат нашите пари с които плащаме данъци. ЕС може да са упралвява от съвет на минисрите, необходим е само малък брой обслуждаш персонал, не повече от 500-1000 души.

26

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 35Сигурно има несъвършенства в организацията и управлението на съюза. Такава голяма и многонационална организация се управлява трудно. Ако това е така трябва да се вземат мерки да се реорганизира, но не трябва само за това всеки да напъва да излиза, особено ние които нищо ни губим като сме в съюза. Това което ни дава ЕС преди 30 г. даже не можех да си го помисля.

25

Анонимен

преди 7 години

ЕС е много добър като идея, може би и като това, което е бил в началото. Сега е прояден от корупция, връзкарство, лобизъм, кариеризъм, демагогия, егоизъм и най-лошото е, че Комисията и чиновниците са забравили кому служат! Ако бързо и скоро не започнат да виждат, да слушат и да мислят, никой няма да им е виновен. Нито Путин, нито Тръмп могат да им причинят това, което сами си постилат. Дано им дойде акъла, че без народите местата им изстиват и мечтата отлита!

24

Анонимен

преди 7 години

До поЕС НЕ, НО ЕВРОФОБИТЕ СА ПЪТНИЦИ. В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ СЪЩО. ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА ЕВРОДЕПУТАТИ С АНТИЕВРОПЕЙСКИ ВЪЗГЛЕДИ И С АНТИАМЕРИКАНСКИ. ЩЕ ГИ ИЗГОНЯТ.

23

Bai ganu

преди 7 години

До АнонименPoiasni v kakvo se izraziava spasenieto obratno v orienta ili obratno v Kolhoza ?

22

Анонимен

преди 7 години

Роден съм в Европа . Предшествениците ми са живяли 1300 години в Европа. Аз обичам Европа и съм горд европеец. Готов съм да дам всичко за благото на Еврапа.

21

Анонимен

преди 7 години

Щом Тръмп и Путин желаят разпадането на ЕС това е добър знак че ЕС е необходим и полезен за Европейските народи.

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 27Я ни обясни кой и как те е колонизирал? Ти знаеш ли какво означава думата колония като я използваш.

19

Анонимен

преди 7 години

Аз мисля че европейският съюз е най-голямото постижения на европейските нации в цялата им история. Той осигури 70 години мир в Европа. Той предоставя единствената възможност Европа да се защити от външните сили които искат да я разкъсат. Тя е силно необходима, особено за малките нации в нея.

18

Анонимен

преди 7 години

Референдум за излизане от НАТО. България няма полза от тези остаряли методи за колонизиране.

17

Анонимен

преди 7 години

Европа е люлката на съвременната цивилизация. Против нея плюят непросветените и враговете и.