13

Анонимен

преди 7 години

След тези тежки осем години упражнения на Борисов с българския Народ е по-добре Герб никога повече да не са в управлението, дори и в Парламента!Тази партия просто е меко казано вредна за България!

12

Анонимен

преди 7 години

Само глупаците още се връзват за илюзията на ляво и дясно, тук става въпрос просто за това кой ще краде държавни и европейски пари, това им е идеологията, няма нищо дясно, нищо ляво и нищо свързано с каквито и да е адекватни ценности, тук става въпрос за долнопробен бардак от *** и милиционери.

11

Анонимен

преди 7 години

"В Добрич пък разкриваемостта на престъпленията е достигнала 94%."Ало, в Добрич! Позапрете малко, да не задминете стотях процента, че тогава ще останете половината без работа. Или лъжете по малко. Стрина си Румяна сте излъгали, но народа не можете.

10

Анонимен

преди 7 години

Не е възможна такава разкриваемост. Единствено вариант е да се завеждат заявителски материяли за разкрити вече престъпления.

9

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ- след изборите не в коалиция,а в опозиция.

8

Анонимен

преди 7 години

Защо ли си мисля, че всеки който легне на Герб ще загуби гласове!? И едва ли някоя партия ще иска коалиция с Герб вече, защото след като Борисов един ден пак избяга никога няма да влязат в парламента!!Герб са поредното НДСВ, СДС, ОДС и всякакви там ретро-апаши! Пишман ПФ и той върви бързо след Герб предвид грозното поддържане и слугуване в полза на Борисов!

7

Анонимен

преди 7 години

Десни партии, в България, няма. ГЕРБ не дясна също, а лява разпределителна

6

Анонимен

преди 7 години

Какви глупости говори тая!??Каква дясна партия са ГЕРБ???Те назначиха М. Манолова за омбудсман, Р.Овч и П. Димитров на държавна хранилка. В. Златев и Лукойл продължават да точат пари от България.Пеевски печели всички значими обществени поръчки, купува дипл.клубове мутрата мълчи. По кражбата на КТБ не се работи нищо. Всички кадри на БСП и ДПС са си на държавна хранилка. Каква дясна партия, стига глупости.

5

Анонимен

преди 7 години

бъчва има 100 процента възможност БГ народа да не гласува за тази помина яма герб

4

Анонимен

преди 7 години

Taja sa ni6to ne stava ako ne e bb samo prasni laladjiistvo no pone ja nau4iha da se obli4a

3

Сс

преди 7 години

да бъдат назначени допълнително 550 служители в областните полицейски дирекции за борбата с битовата престъпностДобре де, колко са обучени тия нови служители или да си полицай е достатъчно даа искаш такъв да бъдеш??

2

Kolov

преди 7 години

Basi tez bulgarski maje...Ostavili sa vsichko da im pravi edna rumena jenka ....

1

Хахах

преди 7 години

Държавата, в която всеки втори вече е полицай, а бедността, престъпността и корупцията са най-високи от страните в Европа.