51

Анонимен

преди 7 години

Аз издигам в култ живота, независимо от притежателя му. В това се различаваме явно.

50

ШАРАН БГ

преди 7 години

За съжаление няма плиткоумни и дълбокоумни коментарии! Всеки казва , което мисли. За съжаление ,някой човеци са изперкали до там, че не правят разлика между човек и животно.То голяма любов към кучетата - голямо нещо!?!?! ВСЯКО ЖИВОТНО В ПРИРОДАТА ИМА СВОЕТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ - ОСОБЕНО ДОМАШНИТЕ !! И когато отделния собственик не е "собственик", животното трябва да се остави да дави човеци, така ли ? Да разпространява зарази и мръсотия ? Държавата има опита и власта да реши проблема- не иска !!

49

Анонимен

преди 7 години

аз не казвам че подкрепяш коленето на прасета,но ние не можем да спрем да се храним с пържоли и да потъпкваме вековни народни традиции.А относно убийството на животни аз също не подкрепям когато е неоправдано.Но в последните години някои хора превърнаха кучетата в култ над другите животни и те ме дразнят.Помислих че си от тях а явно не си.Моите извинения.До От 49

48

От 49

преди 7 години

До anonimenНикъде не говоря за кучета, а за животни като цяло. В случая става дума за кучета, но това съвсем не е цялостният проблем. Та какво точно те кара да мислиш, че подкрепям коленето на прасета? Или просто се чудиш за какво да се хванеш?

47

От 49

преди 7 години

До anonimenНикъде не говоря за кучета, а за животни като цяло. В случая става дума за кучета, но това съвсем не е цялостният проблем. Та какво точно те кара да мислиш, че подкрепям коленето на прасета? Или просто се чудиш за какво да станеш?

46

anonimen

преди 7 години

а убийството на прасетата за коледа и то трябва да е убйиство така ли? или кучето е с нещо повече от прасето.аман от почитатели на ***.До Анонимен

45

Анонимен

преди 7 години

Убийството си е убийство - независимо дали е на човек или на животно. А самият факт, че се чувствате добре и подкрепяте такова поведение, говори що за хора сте. Обръщам се към всички по-долу, които се обявяват ЗА убийството на животни. Но да, успокойте съвестта си, че са бездомни и опасни. То и вие, с болните си мозъци, сте опасни за обществото, ама не ви стрелям по улиците, нали...?

44

Почти

преди 7 години

във всички складове и производствени предприятия около градовете като нощна охрана се наемат дишащи с акумулатори дърти пърдули,със съответното символично заплащане и без оръжие!Те от своя страна,от страх примамват с храна безпризорни кучета.Кучетата привикват към територията и започват да си я пазят.Стават изключително агресивни,и ако човек спре за нещо,или след работно време отиде да потърси някой или просто се е заблудил,направо ще бъде изпохапан доста лошо!После казват ми те са скитащи...

43

Анонимен

преди 7 години

До До 34 и 35 A тази нация дали има бъдеще, как мислите? Така ли изглежда една държава, чийто народ има бъдеще? Има ли бъдеще държава, чийто поданици се държат като варвари??? Умират от студ и глад някакви незнайни, обикновени хорица? Като кучета ***.

42

За съжаление

преди 7 години

Чета доста плиткоумни коментари. На мен ми пречат глупавите хора и техните издънки. Да процедирам ли и аз така, с пушката?

41

Дедо Мраз

преди 7 години

Някой знае ли дали е отпаднало поощряването на отстрела на бездомни кучета от БЛРС?

40

Гошко

преди 7 години

Така и трябва. Едно време нямаше и кучета нямаше и насилие зад всеки ъгъл нямаше я и тотална липса на морал но пък хората имаха пари да живеят поносимо. Сега има насилие има и кучета, няма морал , няма и пари за простолюдието но пък за сметка на това богаташите лъжат балъците с това че им е дадена демокрация. Жалките балъци обаче осъзнават реалността когато не могат да си излекуват децата или най-малкото ги набият на някое кръстовище.

39

Белия зъб

преди 7 години

Убийците (на хора и животни) имат нещо сходно помежду си - проблемно детство, били са насилвани от майки и бащи по един или друг начин, израстват без самочувствие и с големи комплекси. Отнемайки живот се чувстват важни, като че ли нещо наистина може да зависи от тях.Съжалявам ги.

38

така е

преди 7 години

А като нападат и хапят хората, да ги милват с перце ли, боздомно ли е ликвидиране!!!!

37

Нас

преди 7 години

Аз обичам животните! Имаме две кучета и никога не излизат без нас ,нашийник,и намордник ! Имунизирано са ! Но тук става въпрос за друго! Вижте предния ми коментар !!!

36

Анонимен

преди 7 години

Чудо голямо.

35

анонимен до 31

преди 7 години

Номер 31 А ЗА ХОРАТА - УБИЙЦИ нещо да напишеш????????????? Тези с МПС -тата и без тях, за храните в БГ ?????????

34

До 33

преди 7 години

Абсолютно право имаш

33

Нед до 32

преди 7 години

На ловците е разрешено да стрелят по бездомни кучета само в гората , но не и в очертанията на града.Вземи си направи справка какво гласи закона!!

32

До 34 и 35

преди 7 години

Напълно съм съгласен с вас. Затова писах че просто се и.зроди този народ. Абсолютна агресия срещу хора и животни. На всичко отгоре и четете им само коментарите. Как се радват като диваци на такива новини. Това е много страшно за бъдещето на тази нация.