148

ognyanz

преди 7 години

Няма нищо лошо в това да почерпи селяните в някоя кръчма. Пенсионерите пият мента или гроздова. Ще може да им разясни евроатлантическите ценности, а също защо санкциите срещу Русия трябва да продължат неограничено време.

147

За 2-3

преди 7 години

дена ще те изтрае народът, да ходиш около него, щот са възпитани все пак човеците, и после ще те разкара, труп!

146

И Стоянов

преди 7 години

Двамата със Стоянов да си направят клуб на президентите политически трупове и да си се надлъгват колко са велики по цял ден. Само да не ни информират за тях. Мил ни е живота.

145

М, да ...

преди 7 години

Имал съм поне 25 срещи с Обама и 30 с Меркел. Обама и Меркел са имали мобилния ми телефон, звънели са ми за всичко. Търсели са моето мнение.--------------Чудех се що политиката на Обама и на Меркел от ден на ден ставаше все по обърана и забатачена , а то те за звънели на Превнелиев да си да ги консултира (де си даде "компетентното "мнение) по ... . Всъшност е неизвестно по кой въпрос!пп. най-вероятно са одумвали Путин и взаимно са си давали кураш! :))

144

Божил

преди 7 години

Благодарим на Президента за успешния му мандат и пожелаваме все така добре да работи за народа на България,без да обръща внимание на злостните чуждестранни под-ло-ги,които го хулят и проклинат!

143

Божил

преди 7 години

Благодарим на Президента за успешния му мандат и пожелаваме все така добре да работи за народа на България,без да обръща внимание на злостните чуждестранни ***,които го хулят и проклинат!

142

Анонимен

преди 7 години

Тръгни, Росене, тръгни сред хората - по кафенета и кръчми, по читалища и университети, по седянки и опашки, по улици и площади. Само не им говори каквото мислиш и си сложи валидолче под езика, защото те чака шок, ако не по-лошо. Питай ги тях какво мислят и не се стряскай много от отговорите им. Апропо, офисът без наем на Цариградско шосе 111 за какво ти е тогава?

141

Анонимен

преди 7 години

Вай, вай, вай.....че този ще смее ли сам да се покаже сред народа, без охрана????? Брей, храбрец!!!!

140

Анонимен

преди 7 години

Указ 1144, публикуван в Държавен вестникот януари 1884 г.: Ний Александър I с Божията милост и народна воля, княз на българите, провъзгласяваме: Народното събрание прие, Ний утвърдяваме следующата конвенция за изплащане от България на Русия разноските по окупацията на Княжеството от Руските Импер/аторски/ Войски, съгласно определението на Берлинский договор. (32.5 тона злато)

139

Анонимен

преди 7 години

Една жена каза, че нямало да ходи точно сред хората, а щял да бъде обединяващата фигура, (т.е. начело) между ДАЙ България, ДСБ и РФ, за да се класират на изборите.Ако тази жена е права, скоро няма да се скрие, а напротив - ще трови политишеския пейзаж с още по-голям устрем!

138

Анонимен

преди 7 години

До ЛевскиРусофилите, като всички българофоби изпитвате перверзно чувство на удоволствие като се гаврите с българските национални герои. Ти например се гавриш сАпостола използвайки неговото име за да пишеш пошли коментари за Плевнелиев.

137

Анонимен

преди 7 години

до 163 Русия скоро сама ще се пляска.

136

КРАТУН

преди 7 години

Този комсомолец е за психиатрията, и той иска да напляска руснаците???

135

Анонимен

преди 7 години

Живот сред хората в затворен комплекс.

134

Анонимен

преди 7 години

Живеете си на Цариградско зад бариерите и охрана имате си аз зная за една офшорка където действа съпругата и ми се правите на света вода Тоя и Господ го наказва защото е пръв лицемер

133

u4en

преди 7 години

Плевнелиев - ген. секретар на НАТО

132

Левски

преди 7 години

Росен Плевнелиев е новия Апостол на свободата и той ще ни освободи от пет вековното комунистическо робство с блага дума и толерантност. Ще открие и либерално-музикална механа в Черноморец и също такава таверна в Гърция. От време на време ще нощува по паркинзите с клошарите и няма да се къпе по една година.

131

американофилец

преди 7 години

И американофилите пикаят втечнен газ за енергийната независимост на България, а бацето Бойко произвежда газов газ, готов за употреба незабавно.

130

Обамата

преди 7 години

И аз ще тръгна с теб Росене по кръчми и бардаци да работим заедно за доброто на българските пиячи и е--бачи.

129

Анонимен

преди 7 години

До Левскичуждофилите газ пикаят срещу негоМа то и америкофилите ли пикаят срещу него?