12

анонимен

преди 4 години

До ПетърМоже ли повече информация за тази операция ?Искам да разбера кой е правил операцията как е минала и после как е възстановяването ?Благодаря ви !

11

Анонимен

преди 7 години

ГОСПОДА ПО ЛЕКО С ТЕЗИ ЗАГЛАВИЯ СТАВАТЕ СУПЕР СМЕШНИПРЕЗ 1998ГОДИНА В НЕВРОХИРУРГИЯ НА АЛЕКСАНДРОВСКА БОЛНИЦА СОФИЯ ПРЕЗ МЕСЕЦ АПРИЛ БЕ НАПРАВЕНА ОПЕРАЦИЯ НА ХИПОФИЗАТА АДЕНОМ ТЯ ТОГАВА БЕ НА 25 ГОДИНИ ПРЕЗ НОСА И ПОД ГОРНАТА УСТНА И ПЛАСТИКА НА ТЪКАН ОТ КРАКА ЗА ДА МОЖЕ ДА СИ ДВИЖИ ГОРНАТА УСТНА БЕЗ НИКАКВИ ВЪНШНИ БЕЛЕЗИ ПОЛИЦЕТО

10

Анонимен

преди 7 години

даже му предложиха да си купи някакво лепило за 2000 лв, за да запушат дупката, или да ползват кост от носа, с която да я запушат за без пари. Той избра втория начин, като така операцията му излезе без пари.

9

Анонимен

преди 7 години

това реклама ли е?този метод доколкото аз съм чувал, а не съм специалист, е доста стандартен. Преди година и половина оперираха по този начин познат в Ив.Рилски и това не беше спрягано като нещо ултра-дупер-супер, ами съвсем стандартна процедура.

8

Петър

преди 7 години

Абе хора, леко с тези заглавия. Тази операция наистина е доста хитро решение на сложен проблем и спестя куп проблеми, но в УБАЛ Св. Иван Риски се прави отдавна - преди малко повече от месец баща ми беше опериран по същия начин и хората обясниха откога и как се прави. Много хубаво, че започват и други екипи да прилагат модерни и ефективни методи ама не слагайте етикета УНИКАЛНО на всичко само за да правите "новини"!

7

К

преди 7 години

Не зная кое му е уникалното след като подпбни операции се правят от поне 10-12 години в София. Да е жив и здрав пациента но това не е новина .....

6

Анонимен

преди 7 години

Два часа след публикуване на статията - 5/пет/ коментара. Ако пациентът беше починал щеше да има 500/петстотин/.

5

Анонимен

преди 7 години

на мен дипломата ми за висше образование оттам излезе

4

доктор Ножаров

преди 7 години

Тоя тумор през носа му излезе! Добре, че не бяха хемороиди...

3

Анонимен

преди 7 години

Операцията е уникална, но не за България а за пловдивската университетска болница. В София същата операция се прави от няколко години.

2

Анонимен

преди 7 години

Браво на българските лекари! И стига хули по техен адрес.

1

Анонимен

преди 7 години

Браво на екипа, а на пациента пожелавам пълно възстановяване!