13

Анонимен

преди 7 години

Пътувайте от София до Кюстендил с влак и пътувайте същото разстояние в Англия или Германия.

12

Й

преди 7 години

До ЦецоКъде сте другари журналисти? Влезте и разследвайте на ул.Вазов 3. Ще съберете материал и ще си пишете цял един депутатски мандат! Или можеби и на Вас Ви плащат за бездействие?

11

Й

преди 7 години

До ххОх, майкоооо! Ами Занчев........

10

Добрия

преди 7 години

До BGС тия кадърни ръководители обслужващи лични интереси!!!!!!

9

BG

преди 7 години

Пълни лъжи, тази сутрин пътувах с влак от Карлово за Пловдив - абсолютно никакво парно нямаше във вагоните в които пътуваха и ученици на път за училише !!! Най - големите лъжци са БДЖ !!! БДЖ е вредна за вашето здраве !

8

ПЪРВО

преди 7 години

В БДЖ ДА ПРЕСТАНАТ ДА КРАДАТ И ДА СЕ ПРАВЯТ НА ОЩИПАНИ МОМИ

7

Анонимен

преди 7 години

Само да Ви информирам, че откакто падна снега нито един локомотив не се е запалил!

6

Анонимен

преди 7 години

Питайте PR-ката на БДЖ, в София на ул. Иван Вазов 3.Ахахахаха, тя сигурно всичко "знае"! :)))

5

хх

преди 7 години

Този Владимиров е за разследване! Съсипване на железопътния транспорт с управленски решения водещи до тотален разпад на железницата

4

Благоев

преди 7 години

Наскоро ни съобщиха че,банките у нас са на печалба от над милиард и двеста милиона,държавата имала милиард и половина резерв ,а БДЖ е изплатило лихви на банките ТРИСТА МИЛИОНА ЛЕВА ! Уж резерва е наш,БДЖ е наше! Банките са чужди а , печалбата от БДЖ и догодина ще е за банките !

3

Чикън

преди 7 години

В БДЖ толкова сладко се краде, за 27 години преход и милиарди потънали там имаме няколко нови мотриси и хиляди тонове ръжда. Железницата, която свързва Европа и Азия е вечно с дългове от кражби и съмнително управление.

2

добрия

преди 7 години

Вярвате ли им, защото аз НЕ! Въпроса ми е пак: Защо при липса на локомотиви за БДЖ - Пътнически превози, БДЖ - Товарни превози отдават локомотиви под наем на ТБД - Ковачки (частен превозвач) за жълти стотинки? Нали знаеме, че и двете дружества са под шапката на г-н Владимиров (ХолдингБДЖ).Някой някъде лъже тогава.........

1

Цецо

преди 7 години

Господа журналисти, защо не се поинтересувате повечко от БДЖ? Да проверите как са се натрупали тези дългове, при условие че според думите на директора "Нашата техника е достатъчно амортизирана през последните 40 години..." ? Също така научете и напишете какви пари годишно държавата налива в тази бездънна яма?