68

Надя Николова

преди 7 години

Майката трябва да си гледа детето,а не някаква си бавачка дошла незнайно откъде.Ако все пак се наложи трябва да е от агенция за да е проверена и с препоръки,но за кратко време.

67

Скънка

преди 7 години

Абе, хора, вие добре ли сте?Аз нямам дете, но само като си представя, че си заплащам на Човек, чието задължение е да гледа детето, но не как спи,чатейки си, а да се грижи за него. Едва ли тази нани ще има толкова време, че да питам във фейсбуук. Ще я повикам за премия незабавно.После съд. И ще издържи;).. обвинението;)

66

Анонимен

преди 7 години

Да направят като мен останах си в къщи и откледах дъщеря си.Когато решиш да станеш родител трябва да си дадеш ясна сметка от какво си готов да се откажеш аз се отказах от ексурзите ,излизането в края на седмицата, глезотйките и т.н.и Отгедах едно прекрасно дете възпитано,чуствително и имного отговорно и нито за миг не съжалявам за това, че си я отгедах сама и в къщи.

65

Анонимен

преди 7 години

Спрете да вярвате на фалшиви руски новини!Не виждате ли че само пускат неверни диввотии за да се шашшкат глуупавите хорица?!Слепи ли сте?Докога ще вярвате на всяка щуротия в нет-а или по ТВ ?!

64

Анонимен

преди 7 години

Първо това не е дрогиране. Второ мелатонинът трудно може да предизвика някакъв непосредствен ефект като скорошно заспиване. И трето е безвреден. Стига глупости.

63

Анонимен

преди 7 години

По телевизията пускат един *** - Сънчо, който също приспива децата.

62

Анонимен

преди 7 години

Детегледачката няма право да дава на детето никакви субстанции, ако изрично не е помолена за това от родителите. Съдът трябва да я осъди, ако не в България в Страсбург.САМО СЪД ЗА ТАКИВА ХОРА.

61

баща на две мъничета

преди 7 години

Допълнително се замисли, че демографския проблем е много по-голям отколкото си мислиш. Сега си млад, здрав и си намерил някаква работа, която ти стига за да живееш както намериш за добре, но след още няколко години дем.проблем ще се задълбочи и фирмите ненамиращи хора за работа ще фалират и ти ще останеш без работа. Ще емигрираш някъде и ще се спасиш сигурно, но държавата загива без нови млади хора. Така че ако не друго поне уважавайте хората, които раждат, отглеждат и възпитават българи.

60

баща на две мъничета

преди 7 години

до до баща на две мъничета:Аз децата си ги гледам не се притеснявай. Не искам ти да ми ги гледаш, а хора като теб да не приемат всичко за даденост или поне да не ръсят злобни коментари по отношение на хората гледащи деца. Просто анализирам ситуацията и не мога съвсем да разбера защо е тази злоба. Ако си избрал да нямаш деца, това е твой избор. Аз не съм пропагандирал да се правят деца, а просто се чудя защо има злоба към малцината българи решили да го направят.

59

Гошу

преди 7 години

Няма страшно, това само показва, че бай *** не се е променил изобщо през времето. Едно време бабите даваха на децата сутрин да пият вино, даже са им правили попара с вино и хляб, за да са кротки и да слушат. Лично ми го е разказвал на времето мой съученик, хранен по този начин. Това, че беше алкохолик на 16 години според техните не беше голям проблем :) Сега съвременните методи не са с вино, а с успокоителни, времена, какво да се прави

58

Лора

преди 7 години

До Анонимен 56За жени със средно и висше образование става въпрос. Които имат проблем с българските доходи, а не могат да крадат или проституират. Обикновено нигерийските семейства са по-зле от тях не само с образованието, а и с битовата култура.Образователният ценз не е оправдание да се нарушават законите, да се взема комисионна от работещия, да го затварят, без да излиза, да го изолират от близки и външна среда, да работи по 14 часа, да не му плащат, да го третират зле. Няма такъв филм.

57

ШОКИРАЩО

преди 7 години

Фейсбук ГЪРМИ ! Внимание: напълно ДОСТОВЕНИ източници - МОНИТОР и няколко БГ *** разкриват шокиращи новини !!!! ЕКСКЛУЗИВНО - това, което се случи на ЕДНА позната БГ МАМА(така чухме от един форум) е редовна практика и ще ви шокира !!!!! В други новини: няколко БГ *** разкриват конспирация на големите производители на памперси - клингонски надписи от вътрешната страна, карат бебето да свети докато ака !!!!

56

Анонимен

преди 7 години

баща на две мъничетаМай ти си комплексарът тук! Гледай си децата и остави другите да си живеят, както си искат.. В живота има и други неща, но ти като си избрал децата си ги бави не давай акъл наляво и надясно...

55

Анонимен

преди 7 години

Реклами на същата дрога пускат по телевизията.

54

AZ22

преди 7 години

Това може да се случи единствено в България. Във всяка цивилизована страна, тази бавачка ще лежи в затвора с десетилетия.

53

Анонимен

преди 7 години

ЕДНО ВРЕМЕ ПО СЕЛАТА СЕ ДРОБЕШЕ НА ДЕТЕТО ПОПАРА С ВИНО ,ЗА ДА СПИ. И ТОВА СЕ ПРАВЕШЕ ОТ МАЙКИТЕ И БАБИТЕ.ВИЖДАЛА СЪМ ДА СЕ ДАВА АЛКОХОЛ НА 3-4 ГОДИШНИ МОМЧЕНЦА -ЗА ДА СТАНЕ МАЖ.В БОЛНИЦАТА НИ БЯХА ДОКАРАЛИ 7 ГОДИШНО МОМЧЕНЦЕ-ДЕГРАДИРАЛ АЛКОХОЛИК,ЗАЩОТО ОТ БЕБЕ МУ БЯХА СЛАГАЛИ В ШИШЕТО С МЛЯКО И ВИНО,ЗА ДА СПИ.

52

Анонимен

преди 7 години

в всяка лъжа има малко истина

51

Анонимен

преди 7 години

Чак пък и конспирации се появиха тук ;) Който иска да има деца - намира начин, който не иска - намира смисъл в нещо друго . Това че преди години е било недопустимо да нямаш деца и семейство не значи, че всички са ги правили с огромно желание и радост, особено жените без никакви права и с примитивната медицина, при която е трябвало да раждат по 10 деца. Свободата на избор не е нечий план да се затрием.

50

Анонимен

преди 7 години

До ЛораЩом ви е мързяло да си седнете на д-то и да се образовате, ще бачкате като гледачки, берачки, чистачки и прочие -чки.Затова в чужбина ни мислят за *** - защото само абсолютно некадърния и мързелив екскремент бяга от родината си, за да мие/лиже *** там, дето тревата е по-зелена. Ако имаш малко пипе, желание и си готов да положиш усилия, навсякъде може да ти е добре.Но вие продължавайте да емигрирате заедно с братята роми. Крайно време е да почнем наново. Без ваше величество

49

Курти

преди 7 години

Това, ако е вярно, наистина е възмутително. Обаче и друго е вярно - *** родители масово снасят нагли деца, с които не могат да се справят, да контролират, да им създадат нормални ценности и да възпитат на трудолюбие и морал. После въпросните *** се осират в училище и единственият им изход е да се избиват на улицата или пък по пътищата...