76

Тест

преди 7 години

Умните коментират , *** тролят простотии. Злобата няма граници !

75

Анонимен

преди 7 години

След 22-ви няма да имаме президент за 5 години, важното е да сме живи и здрави

74

Анонимен

преди 7 години

Един от най-важните агенти на фамилия Ротшилд е Джордж Сорос. Като се представи за голям благотворител, той спомогна за реформите в Източна Европа и дари на тези страни милиард долари чрез организацията си Отворено общество. Названието, което той даде на организацията си, е най-малкото безсрамно лицемерно поради факта, че той е един от видните членове на най-затвореното общество. Той е грабител, който навреди на много страни и хора заради алчността си. Уилям Енгдал (William Engdahl) пише за това в статията си Тайната финансова мрежа зад вълшебника Сорос (The Secret Financial Network Be

73

Анонимен

преди 7 години

Плебейят Радев ще окака нещата с гаранция :)

72

Зозо

преди 7 години

До Анонимен85И с какви правомощия ще го направи това президента?Или е по-важно да се спами по форумите.

71

Анонимен

преди 7 години

Радев излъга, че президентът е нарушил конституцията. Такъв измамник не може да бъде президент дори и на нашата корумпирана държавица.

70

Анонимен

преди 7 години

Предлаган план за действие на новия президент:1.Смяна на всички кадри в управлението на държавата до ниво зам.началник отдели с подготвени правилни кадри.2.Поставяне като цел правилното и хармонично развитие на обществото и човека.3.Изпълнение на ресурсно обезпечен план за възраждане на всички системи на държавата по схемата :"стока-пари-стока прим" в съответствие с "12-те принципа на производителността на труда" на Хамилтън Емерсън.4.Избори без партии -по примера на цар Борис трети.

69

Анонимен

преди 7 години

Един пън влиза и всички очакват да донесе нещо ново. Но от един пън освен *** и миризма на мухъл ...

68

Ala_Bala

преди 7 години

Най-после ще свърши ли този негов мандат. Толкова глупости наговори, че ми се сториха не 5 а 50. Да отива да чете лекции за евро-антлантическите ценности. Грантов президента, вредител!

67

Анонимен

преди 7 години

Седмица на рокадата: Глупости НИЕ отдавна нямаме президент , а прецедент при това развален плочата му прескача.

66

Анонимен

преди 7 години

Радев влиза, Плевнелиев излиза а България опустява и потъва.

65

Анонимен

преди 7 години

решетников 17 :22

64

Некъф луд

преди 7 години

Доживяхме *** да си тръгне. 5 години го търпяхме тоя изстърсак.

63

Овцата

преди 7 години

Една марионетка си отива, идва следващата. Дано новата е по-представителна.

62

Анонимен

преди 7 години

Застъпва караул проруски шапкар, отваряйте си очите на четири, за да не осъмнем окупирани от зелените човечета. Знаете ли, че в България действа казашка паравоенна организация?

61

Анонимен

преди 7 години

Ако наистина човек реши да върши нещо полезно за другите, той го върши тихо, без мисълта за лична облага, без потребност да афишира постигнатото. (А всеки политик е предложен и "избран" от народа, с кампания, която в същината си не се различава от обикновена реклама на продукт...)Такава личност би имала идеални цели и идеални качества. Сами по себе си те не са материални, затова няма как личност с идеални цели да стане политик,просто сферата на дейност на политиката и идеализма са несъвместими

60

Анонимен

преди 7 години

70,това е най-верният коментар! Успешен президент ще е този президент,който върне суверенитетът на страната ни! В момента ние сме васали,а на кого сме васали- няма съществена разлика! Твърде дълго сме били под диктатът и волята на чужди интереси и не правим вече разлика между равноправно партньорство и васалство! Националните ни интереси ще бъдат във вечен конфликт с интереса на която и да е чужда протекция,а това 99% от българите не го проумяват!

59

Анонимен

преди 7 години

Всъщност им ли значение президентът да ли е про-нещо си, ако няма да е пробългарски настроен.Как се стигна до там, страната ни да се индентифицира като налична, в зависимост от васалната й политика.В момента всяка идея, която носи национален заряд, недависимо на кой народ, се обявява за отживелица. Да си българин е неприемилво, но да си проамерикански или проруски настроен, става. Как така сами сте си го избрали. Нали ВИ БЕШЕ ПРЕДЛОЖЕН ВСЕКИ КАНДИДАТ. Къде видяхте ЛИЧЕН ИЗБОР?Това е статукво

58

Тошко

преди 7 години

Жалко че нямам камъни да го изпратя Плевнята

57

Анонимен

преди 7 години

А при стъпването в длъжност руския или българския химн ще пуснат на Радев? Комунистите се опитват да вменяват на българите исторически компекс и чувство на вечна благодарност към Русия - само че Русия е искала да ни пороби, а не да ни освободи. Никой от нашите революционери не е апелирал за помощ ог Русия защото са знаели, че нейния камшик боли повече от турския! Дори Вазов в края на живота си се отвращава от Русия!