9

FUCK OF

преди 7 години

ВЕЛИК !!!!КОЙТО ПОМНИ МАЧА С УРУГВАЙ...ТОГАВА ИМ ЗАБИ ЕДИН ГОЛ 15 МИНУТИ ПРЕДИ КРАЯ НА МАЧА.....ДАНО СЕ ОПРАВИ ПО СКОРО....

8

Анонимен

преди 7 години

Дай Боже да се оправи.

7

А1

преди 7 години

Натоварването износва сърцето и млади футболисти на 18 имат инфаркти.-------------Звучи невероятно, но това е ФАКТ!!!!!Аз бих казал Свръхнатоварването, особенно за младите, а за хората на възраст по-полезно е умереното натоварване например - разходки чести сред природата и здравословен образ на живот!

6

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1За пиене, пушене и обездвижване си прав - "помагат" на сърцето. Но веичко е индивидуално, все пак. Щом и ти си го гледал заедно с Митата Якимов ония години, значи ти е ясно, че сега, на наша възраст, всичко може да се очаква. Позелавам на Зума да се възстанови бързо и за дълго!

5

Непловдивчанин

преди 7 години

Ако БНТ е запазила в архивите си видеозапис на мача България - Уругвай, изигран на Световното футболно първенство в Западна Германия, няма да е лошо от време на време да показват гола на Христо Бонев, отбелязан около 15 минути преди края. Изпълнението на "русокосия магьосник" (така наричаха Бонев любители на футбола от Пловдив), довело до това негово попадение, навява асоциации с плонжа на Йордан Лечков 20 години по-късно, при отбелязването на победния гол срещу Германия на четвъртфинала в САЩ.

4

Lilito

преди 7 години

Пожелавам успешна операция и бързо възстановяване.

3

eve1

преди 7 години

Велик футболист и човек!Дано оздравее бързо!

2

System

преди 7 години

Barzo da ozdraviava i da idva pak na pluvane i sauna v mahlata!

1

Анонимен

преди 7 години

Бонбонев се прочу със скандалите си със Стоичков и Перуката.