52

Анонимен

преди 7 години

Като бяхте с руснаците , не бяхте гладни. Но не можехте да си разигравате кончето, имаше дисциплина. Сега е анархия и сте гладни. И още- най-големите *** и престъпници са създали САЩ и са избили местното население.

51

Браво!

преди 7 години

Боярищник се преименува от 01.02.2017 с указ на Медведев на напитка "Путищник" в чест на Жужана Путина от Кремъл.

50

Анонимен

преди 7 години

Русия била на лошо място ли ?Има микро държави които нямат територия, нефт, газ ... нищо нямат освен качествени хора!Русия има всичко освен хора и много извинения защо е смотана и бедна.Нито една друга държава не се оправдава че вечно са и пречили през цялата история.Само руснаците се жалват като пияни непрокопсаници

49

до Боби

преди 7 години

не си за тука пич не живееш на правилното място хващай пътя посока североизток там ти е хвърлен пъпа

48

was

преди 7 години

Mръсни , смрадливи, крадливи,пияници - така наричаха руснаците през зимата 1944/1945 г. жителите на българските села и градове, когато имаха контакт с тях. Нищо не се е променило , същите гадове са и сега.

47

аз

преди 7 години

До АнонименИмперията на злото е и жертва на кибератаки - но не от САЩ и ЕС! Проблема е, че руснаците нападат ЕС и САЩ! Разбира се, в един идеален свят подобно поведение би било - меко казано - неприлично.

46

Анонимен

преди 7 години

Империята на злото - жертва !!!

45

Хахо

преди 7 години

Та това е известно на всеки нормален и средно интелигентен човек! Само глупаците са заслепени от предразсъдъците си!

44

Анонимен

преди 7 години

Никой не вярва на руснаците. НИКОЙ !

43

Анонимен

преди 7 години

Крадеца вика дръжте крадеца! Но от безкрайните руски лъжи се получи "ефекта на лъжливото овчарче" и няма нормален човек, който да вярва на руснаците.

42

Опорните точки

преди 7 години

Едно си баба знае - едно си бае

41

Анонимен

преди 7 години

Русия е грешка, която скоро ще бъде поправена.

40

Циник

преди 7 години

Където е прав човека - е прав! "За запазването на световното господство на САЩ!" Тази държава е виновна за 99% от войните по света! Не е Русия - инициирала арабските пролети...Ирак...Сирия..Либия - както самият Тръмп каза - това е все едно да хвърлиш камък в гнездото на осите!

39

Анонимен

преди 7 години

Новият шеф на Пентагона, генерал Милс, назначен от Тръмп е бесен на Русия и при встъпването си в длъжност е критикувал много остро политиката на Кремъл и Пекин.!А рашунците мислят че Тръмп им е приятел :))))Ще има шоу и на бояришниците няма да им е забавно. Изобщо даже!

38

Анонимен

преди 7 години

Руснаците са превърнали умението да се изкарват жертви в изкуство. Те никога не са били агресор а са били жертви на агресия, никога не са ограбвали други народи а са били ограбвани, никога не са диктували на другите как да живеят а другите са им диктували. Изобщо страна многострадална жертва!

37

Чухте ли ?!

преди 7 години

Популярния лосион който пият в русия вече нямало да се казва Боярищник, ами Путишник, за да може народа да поема вътрешно величието на Жужелина Кремълска

36

Schutzstaffel

преди 7 години

Щото Володя ги е предал рашките. сащ е бита карта. Поднебесната империя е била, и ще бъде.

35

Анонимен

преди 7 години

Руснаците се радват на Тръмп, но защо ли?Тръмп няма да ги направи по-богати.Само може да намали икономическите санкции за да могат руските олигарси и Путин да печелят повече, а обикновения руснак ще си е беден както винаги.Така че няма защо да му се радват толкова на Тръмп.Американеца няма да предаде интересите на страната си.И няма да му позволят, ако пък реши да ги продаде за пари.

34

Анонимен

преди 7 години

Русия била на лошо място и затова били бедни, пияни и тъъпи... браво бе!Канада, Швеция, Норвегия и Финландия са на същия студен географски пояс, но са богати и подредени държави, не се оправдават с местоположението си.Проблема е в човешкия материал, там русите са най-зле от целия свят...само пиянници живеят в тази страна.

33

В РУСИЯ Е ИСТИНАТА

преди 7 години

Който РУСИЯ мрази, в краката и ще лази !