28

Riirti

преди 7 години

Partizanski i voivodski istorii ot Trud, nova seria.

27

още снимки

преди 7 години

В Санкт Петербург може да е,но трябва да се попита любезно за справка

26

Анонимен

преди 7 години

Майкъл?!? Какво са му причинили на това дете.. Родители - батали!

25

Анонимен

преди 7 години

От Пловдив е.? Казина? ... Това момче го е за късало, здраво.

24

Анонимен

преди 7 години

Защо трябва да ни интересува съдбата на някой си Майкъл тежък наркоман от Кючук Париж.Когато раждаш дете носиш цялата отговорност по възпитанието и изграждането му като пълноценен човек.Ако не можеш не раждай.

23

Шутаранга

преди 7 години

Ще се намери споко

22

Членска карта №7

преди 7 години

До SOMEBODYYYИ ето защо трябва да се мисли преди да се създаде дете.Докато ви чакаме да се намислите, България ще умре. И ако случайно ви дойде мерак да имате деца, кръщавайте ги с човешки имена, а не на кучета, котки и телевизионни сериали.... Майкъл!!??? Що за човек би кръстил така детето си!???

21

Анонимен

преди 7 години

К.***.ето. изглежда нагло и нахлно, вероятно е и дилърче. Ще се оправи в живота докато не го сполети съдбата на "фолк-певеца" Константин. После го чака съд, разправии, може и затвор, но поне ще си е "поживял". Така е с хитреците в тоя живот. Най-накрая надхитряват себе си.

20

Анонимен

преди 7 години

И аз бих избягал от такава майка, на 18 да го търси постоянно по вайбър, скайп, нищо чудно че мъжът и я е изхвърлил, добре е че съдебната система е била справедлива и е оставила детето на бащата, сигурен съм че го е гледал добре, и това име, сигурно майката го е записала на майка си без знанието на баща и така е обременила сина си добре че сега могат да се променят имена

19

Анонимен

преди 7 години

Дано го намерят, наистина. Но каква е тази про-западна подлизурска модa да кръщават децата си със западни имена? Майкъл? Видях наскоро Ванеса и Джеймс. Никол пък е едно от най-често срещаните, само заради една кльщава кифла от телевизията. Един ром пък си беше кръстил сина Броклеснар... Няма ли контрол на имената вече или и аз да кръщавам синовете си Риу и Кен, ей тъй, щот е готино.

18

Анонимен

преди 7 години

Каширал се е некъде.Мамчето му истерясва.Ама нормално даже цяло чудо за етносът,че въобще се сеща как се казва или че дори съществува.

17

Анонимен

преди 7 години

ТОЧНО ТАКИВА БОНБОНЧЕТА СТАВАТ ЖЕРТВА НА СЕКСУАЛНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ ОТ ДЪРТИ ДЕБЕЛИ СМРЪДЛИВИ ЧУБАКИ ЗАЖАДНЕЛИ ЗА СВЕЖА ПЛЪТ!!!ЗА МНОГО РОДИТЕЛИ ДЕЦАТА СА БРЕМЕ ОТ КОЕТО СЕ ЧУДЯТ КАК ДА СЕ ОТЪРВАТ!!!ДАНО ДЕТЕТО Е БИЛО УМНО И ДА Е ИЗБЯГАЛО ПРИМЕРНО В ГЕРМАНИЯ ТАМ ДАВАТ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ НА БЕЗРАБОТНИ ТАКИВА!!!

16

Дюранди

преди 7 години

Аз моиту лапе съм го напраил воиник , като сваля колана и вика " тате , тате моля та не сваляй колана " и затуй ни пуши ни дроги зема ни пий ! Даже знай чи кат са върна от работа салатата и ракията требе са на масата

15

Анонимен

преди 7 години

БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ САМ Е НАПУСНАЛ ИЛИ БАЩА МУ ГО Е ИЗГОНИЛ В ДЕНЯ СЛЕДВАЩ 18-ТИЯ МУ РОЖДЕН ДЕН !!!НЕ Е ПЪРВИЯ СЛУЧАЙ !!! НЕ ВЯРВАМ ДЕТЕТО ДА Е БИЛО ТОЛКОВА ЛОШО НО УВИ ПАДНАЛИ МУ СА СЕ ТАКИВА РОДИТЕЛИ!

14

Анонимен

преди 7 години

Майкъл изчезнал? Не знаех! А какво стана с Джордън и Райън, намериха ли ги?

13

Познат

преди 7 години

Дано да не е вярно, познавам и баща му и "майка" му и Майкъл. Баща му сам го отгледа. Бил съм свидетел и как го е гледал. Много приятели могат да потвърдят, че го е гледал добре!!!

12

АГУГУ

преди 7 години

Това е съчинение на майката, която не го отгледа не беше до него никога в живота му.

11

Рага рага

преди 7 години

Сьбираш се с бетер наркомани приятели ставаш бетер наркоман!Сьбираш се с готини културни приятели ставаш готин и културен!Демек, с какьвто се сьбираш такьв ставаш!

10

Анонимен

преди 7 години

Гпркото дете още един съсипан живот. Дано е добре и срешне хора които да му помонат и му дадат втори шанс.

9

Анонимен

преди 7 години

<sarcasm> Всички разбрахме от статията, че момчето е живеело в Пловдив. </sarcasm>