505

тя

преди 7 години

Крим е руски и руски ще си остане - ритайте мръсни русофоби!

504

ognyanz

преди 7 години

Крим е завоюван от Русия с кръвопролитна война по времето на Екатерина. По време на СССР Хрушчов (тогава генерален секретар на КПСС) присъединява Крим към Украйна. Има различни версии за това, защо го е направил. По времето на Горбачов, при преговорите за изтегляне на съветските войски от Германия американците обещават НАТО да не се разширява повече на изток. Това не се изпълни - НАТО опря до границите на Русия, а Крим е от ключово значение за нейната сигурност и с преобладаващо руско население.

503

NNNN

преди 7 години

Това нищожество до кога ще вреди на държавата и народа ни , че и съвети дава -които никой не му иска!

502

123

преди 7 години

Някой ще каже ли ако знае, касъв е всъщност крим? Руски или украински? Че съвсем се обърках вече. А плевньо да млъква вече че неам нерви.

501

Анонимен

преди 7 години

Не ме интересува кой е президен и къде членуваме.Искам всички предатели и виновните за упадъка на държавата да са в затвора.Аз и всички работеще да живеят добре.

500

Анонимен

преди 7 години

Аде да видим след края на Мандата му къде ще отиде да живее с открадналите му пари да видим кой са му приятелчитатаАко отиде на село при битовата престъпност да види как се живее ще гласувам другия път за него.Ама идин въпрост не ми излиза от главата от 4 години.Като няма жена 4 години къде ходи как живее.Щото имаше едни бежанци не правили секс и изнасилиха ту жени ту деца в басеина.

499

as

преди 7 години

той целия му мандат е една грешка

498

Анонимен

преди 7 години

Време е САЩ да поеме по пътя на СССР. Пълно разцепление!

497

илюминат-ренегат

преди 7 години

Тъй, като съм вярващ комунист, се моля Бог да не ме накаже по същия начин за зборадството и простотията ми.Господи, г-н Президент, простете ми!

496

factotum

преди 7 години

А за Косово той няма ли да си промени позицията?

495

Ястреб Манафлията

преди 7 години

Румен Гадев взима съвети само от Решетников, за който и ще се озове.

494

илюминат-ренегат

преди 7 години

Това отвратително предизвикнащо повдигане нищожество "заръчвало" на Радев?!?Ами ако още не си разбрал Радев е МЪЖ има собствено мнение и най-вече съпруга! Теб ГОСПОД те наказа за грешките ти но от къде акъл да се усетиш и да не дразниш народа с бездънните си глупости?

493

българка

преди 7 години

Тъй-тъй - големи грешки не си правил - то ти самият си една ГОЛЯМА грешка..... Прав ти път, крива ти пътека... Най-безличния президент, който някога сме имали.....Отвратителен русофоб. Не съм русофилка, но този прекали - и се изказва от името на нас, българите.....Както и да е - преживяхме го и него......

492

Анонимен

преди 7 години

eeeh eh Rosene, da bi krotko sedelo da bi vsi4ko ti vrvelo, a ti dete zagubi, jena hariza, s tikva pojivia i se olia ot sekade.a uzkim si bil predan komsomolec

491

Анонимен

преди 7 години

Роска, хайде марш вече. Половин мандат изкара като президент на Украйна...

490

Ястреб Манафлията

преди 7 години

До 682Виж, той грешки не прави, по простата причина, че всичко му се дава наготово от някъде там на запад. А маминият мушморок само си наизустява репликите...

489

Анонимен

преди 7 години

АЗ пък продължавам да питам: Колко парици дължи ЕС и Украйна на Русия и защо не искат да си плащат?

488

Анонимен

преди 7 години

"Големи грешки в мандата си не съм допускал...".Право е съществото!"Грешките на природата" не могат да правят по-големи грешки от себе си!При това вината е на всички родители,създали,отгледали и възпитали управляващите ни след 1989г парто и бюрокре-тени!Току-що другаря Тръмп постанови,,че евроатлантическите ценности се отменят,НАТО трябва да се разпусне,а Меркел и Евросъюза са грешки!И оти ручахме жабетата?Ех,БГА и БДЖ ще се възродят-колко народ ще пътуват за Гуантанамо,Сибир и Белене!!!

487

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Роска, свали едно СУ ... - да сложиш един запомнящ се финал на мандата...

486

напомняне

преди 7 години

Нека не забравяме, че Роската бе посочен от Боко!Сега Боко се покри, не е за първи път.