17

Любомир

преди 7 години

Оставете глупостите, поне за Бийтълс! Срамно е! И не се пише Биийтълс в заглавие, и другаде...., толкова ли нямате време да си погленете творението........Мисля, че не е късно да се извините за цялата простотия на хората, отраснали и обичащи тази група....

16

Анонимен

преди 7 години

"Биийтълс не били Бийтълс" :)---А, бе, Пете! Погледни си заглавието: пише се Биииииийтълс, разтегнато, като локумите в статията. :)

15

1-ви Април

преди 7 години

Днес да не е 1-ви Април? И земята не е кръгла, а е плоска?

14

trafoPOST

преди 7 години

Това ми напомня една стара шега, че Уйлям Шекспир не е автор на своите произведения. Писал ги е друг човек, който също се е казвал Уйлям Шекспир.

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4Ако си спреш телевизия Планета, може и да разбереш. А и не е зле да понаучиш английски.

12

Анонимен

преди 7 години

Леле! Народът изтрещя! Знам, че е неделя и че няма нищо интересно, което да отбележите в новините, ама чак пък толкова глупости на куп...А, Ринго сигурно са го отнесли извънземните и сега някой извънземен се представя за него, докато истински Ринго си живее като божество на някоя планета...Абе, хайде спрете се вече!

11

ogyo

преди 7 години

Петя Славова може да пише за чалгарите своите глупости - не и за БИТЪЛС.......

10

ogyo

преди 7 години

До АнонименКолко много трябва да си ***, неинформиран,наивен и първобитен, за да напишеш това??? Простотията на автора е наистина впечатляваща.......

9

НаостриАдамуса

преди 7 години

*** верно ли ?Аз вчера срещнах Елвис,Принс и Джако.Цакнахме едно белотче в кварталния хоре-маг на по бира и кебапи.

8

Анонимен

преди 7 години

В Англия разрешено ли е паркирането върху тротоара?

7

bigpick

преди 7 години

Могат и с анализ на гласовете и по снимките може да се гледа. Сега има и ДНК. Обаче никой няма да опровергае разните там драскачи. Глупостите са по - интересни.

6

Анонимен

преди 7 години

Често се случва да се правят подмени при артисти и певци с цел кариера. Лили Иванова многократно се е подмладявала, за да участва в разни младежки конкурси. Работех на пас контрола на летището. Веднъж се появи с паспорт, в който пишеше, че е родена 1950 г. Оказа ми се наборка, а аз бях дете, когато я слушахме:)

5

Анонимен

преди 7 години

До занимава се с музикаМного хора вярват,че Хитлер е още жив и се крие под ледовете на Антарктида, ти за дребни неща се възмущаваш. :)

4

Анонимен

преди 7 години

Преди време се опитах да ги слушам но една песен изслушах и ми стана тъпо

3

занимава се с музика

преди 7 години

До АнонименПълно е с простотии в нета. Иначе най-лесно теорията за подмяната на музиканти може да се опровергае, чрез спектрален анализ на гласа от записите на песните. Тогава не е имало дигитални технологии и гласовете са били естествени. Сигурен съм, че в студията още се пазят оригиналните многоканални магнитни ленти със суровия материал, преди миксирането.

2

Анонимен

преди 7 години

Наистина има конспирация,но не това което пише в статията.Опитват се да ви заблудят.Ало съберете цифрите отговарящи на името на Пол Макартни и ги разделите на броя на лемурите в Мадагаскар.Полученото коренувате с тангенса на Сатурн спрямо Юпитер на 21.11.1573 г. След това го разделите на сбора от скоростта на вятъра в село Лисово на 18.03.1960 и датата на последната менструация на бабата на Путин,ще получите 1966-годината в която е загинал Пол.

1

Анонимен

преди 7 години

Совите не са тоя което са !