37

Анонимен

преди 7 години

До :)Защото всяко зверство е напълно ок, когато го прави Шекелбергщайн.

36

:)

преди 7 години

Защо военно престъпление и насилствена окупация се заменя с термина конфликт?

35

Анонимен

преди 7 години

Много тежък конфликт. Арабите никога няма да отстъпят, а евреите по-скоро ще покрият целия регион с ядрени ракети, преди да паднат. Рано или късно там ще стане нещо...

34

бг

преди 7 години

А откъде се появяват косоварите?

33

бг

преди 7 години

Израело-палестинският конфликт ще се разреши когато Русия установи контрол над Гибралтар и Суецкия Канал,и когато англичаните в Кипър бъдат убити.

32

Zanzzu

преди 7 години

Както казваше дядо ми - да, разбира се. Веднага щом евреите се върнат от жътва.

31

Анонимен

преди 7 години

КОГАТО ИЗЧЕЗНАТ ОТ ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ ..- ПРОБЛЕМА Е РЕШЕН.

30

пенсионерка

преди 7 години

ВСИЧКИ КОИТО коментирате събитията в Близкия Изток обърнете внимание на решението на ООН.2 държави за евреи и АРАБИ.КЪДЕ Е МЯСТОТО ТУК НА ПАЛЕСТИНЦИТЕ и от къде се появяват.Намерете и прочетете оригиналните документи а не нагласена история от някой ***.

29

kiki

преди 7 години

Ще се свърши когато изтрият изрел от картата

28

Анонимен

преди 7 години

Колцина от нас знаят, че и арабите, и евреите извеждат произхода си от Авраам? Първите твърдят, че са негови потомци от робинята, а вторите - от законната му жена! А бог бил обещал властта на земята на потомците на Авраам! И полубратята се бият за наследството! Юдейската и мохамеданската религия имат повече допирни точки от юдейската и християнската! Но исляма е по изгоден като идеологическа платформа на властващите.

27

Анонимен

преди 7 години

Израел изкупува земите, еврейските жени раждат по няколко деца, постепенно изтласкват палестинците и разширяват ареалът си. Мисля, че палестинците нямат шанс. Не намесвам никаква идеология, закони, чувство за справедливост и етика. Просто един прагматичен поглед на ситуацията. Израел ще е с такава територия, каквато решат. Просто им трябва време.

26

анонимен

преди 7 години

при този евреиски екип на трьмп няма да се реши светьт тепьрва ще горивьн ам воиски от балканите и черно море искаме мир мир мир

25

Анонимен

преди 7 години

ne gi mislete izrael vladee polojenieto

24

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАма всичките ли са такива??Всичките си продават децата на педофили??

23

Трол

преди 7 години

До СтефГлупости!!Ама глупост до глупост!Ти си една патк*,чела нещо и гледала нещо!И в Ливан,Сирия(преди войната),Египет,Йордания,Кувейт има християнско население,което си празнува всички наши празници и имат църкви.Само за справка прочети,колко църкви има в мюсюлмански Кувейт.За Ливан да не говориме.А другата ти простотия как в Израел пазят християните,може да си завреш някъде.Евреите мразят християните повече от мюсюлманите.Плюят на нас,плюят на Исус и Девата...изобщо какво ти обяснявам.....

22

Анонимен

преди 7 години

еврейските маймуни изкупили земята

21

Анонимен

преди 7 години

До РикРик хайде размърдай си мислите. Като гледам арабите мюсюлмани пристигнали от Судан, Афганистан, Ирак, Сирия, Мароко, Никой не им е взел земите. Те търсят къде са готови хората да им дават социални помощи и някой да работи за тях. Хора които не уважават жените си, продават дъщерите си на 9 годищна възраст на мъже педофили за мен това не са хора. Палестина са подчинени на терористичната организа;ция Хамас и палестинския ислямски джихад, Живеят тежко, но не само Израел са виновни.

20

Стеф

преди 7 години

Още един неоспорим факт.Израел е единствената страна в Близкия Изток в която християните спокойно могат да празнуват Коледа, Нова Година, Великден. Още повече, израелски военни пазят християнските храмове от араби терористи.Това се знае от Америка, знае се от Европа, знае се от Русия,през 1947 първата страна гласувала в ООН за създаване на Израел е СССР. Днес половината от управлението на Израел и командващи израелската войска са руснаци - евреи от Русия говорят руски и празнуват Нова Година

19

Рик

преди 7 години

До СтефанНо нали като си направят държава арабите ще си стоят в нея , а не когато им заграбват тяхната и така ги пращат при нас . Мислете малко !

18

Стефан

преди 7 години

Хайде да научите нещо и от мен. Мюсюлманския духовен център е в Мека- Саудитска Арабия . Там е бил и МБожия им пратеник Мохамед,Християнския духовен център е в Ерусалим - на Божи Гроб .Еврейския духовен център е също в Ерусалим - Стената на Плача част от първия дворец на Соломон и част от двореца на Давид В Давидовата кула в Ерусалим е и стаята в която Микел Анжело е нарисувал тайната вечеря на Исус, Не разбирам арабските притенции !?