131

EdinChovek

преди 7 години

Chista Provokaciya !!!!!

130

...............

преди 7 години

До Минаваще и ? като сме близки трябва да подкрепим тези прояви на агресия, подклаждани явно от русия?

129

асдасд

преди 7 години

Добруджанец,съжалявам за това,което е трябвало да преживеят предците тиПриятелю,не съм написал,че не е имало издевателства от страна на румънските *** към Българското население,а че от тяхна страна търпим най-малко човешки и териториални загуби(поне от това което знам),но на война е така-правила няма!!!разположени сме на лошо място-от всички страни лешояди,обаче сме оцелели и в бъдеще трябва да е така-само трябва да имаме ПАМЕТ,ВЯРА и НАДЕЖДА.... и СМЕЛОСТ да се борим за БЪЛГАРИЯ

128

факти

преди 7 години

и сръбската музика си има ефекта над българите,особено по пмаците, които и те не знаят какво е знаме, бауйрак и флаг. а за тройния девиз да не говрим-сръбска музика, е.. и ст. дш... шантава рабта

127

Добруджанец

преди 7 години

до асдасдАз съм от Добруджа и от бабите и дадовците си знам за какви издевателства от страна на румънците над местното население става въпрос.

126

наблюдател

преди 7 години

Бързо да пращаме до Ниш влак направен в Брюксел с надпис "Западните покрайнини са България"!

125

Анонимен

преди 7 години

Е, сега не е като едно време, има достъп до информация всякаква. Постоянно се публикуват архиви и документи. Всеки който се интересува може да види и разбере, че каквито злини са нанесли на българите сърбите и гръцката патриаршия никой друг, дори и турците не са нанесли.

124

Минаващ

преди 7 години

Със сърбите сме съседи, православни християни и много близки по манталитет и говор. Който го отрича е необразован човек или има користни цели.

123

Минаващ

преди 7 години

Всеки уикенд хиляди българи са в Сърбия. В Косово няма нито един български, френски, немски турист, защо ли?

122

до Анонимен

преди 7 години

Със сърбите сме православни братя с католиците от Хърватия не сме и никога няма да бъдем колкото да ти се иска.

121

lol

преди 7 години

до границата на косово ли? значи дефакто разпознават косово като отделна държава.. *** сръбски парчета...

120

Един

преди 7 години

Тук един шоро... твърди, че сърбите били заобиколени от неприятели? Бълнувания на болен човек. Ако тои е неприятел на сърбите аз съм им приятел.

119

Един

преди 7 години

Като пълзящ октопод албанците превземат Македония. Дадоха им Косово-територия на Сърбия. Ако подкрепяме това ще започнат претенции от някои към наши територии.

118

Някой

преди 7 години

Предпочитам да сме приятели със сърбите, не с албанците. Някои *** искат обратното само и само да са полезни на чужди интереси.

117

Минаващ

преди 7 години

Сърбите са православни славяни, както и ние. Трябва да бъдем зеадно, защото един по един ще ни претопят. Приятелскити отношения между България и Сърбия значат много повече, отколокоот си представяме. Някои услужливи шоро.. говорят негативно за сърбите за да сме по-лесни за яхване от чужди интереси.

116

Анонимен

преди 7 години

До До Анонимен 149Рана на Балканите е изкуственото разширение на Сърбия на юг,след Руско-турската война,върху земи населени предимно с българи.Изкуствена държава е и Югославия-първо като кралство и след това титовата квазидържава.Сега,нещата ще си дойдат почти на място,но преди това,сърбите трябва да се вразумят и да престанат да мечтаят за Велика Сърбия,която бе за тях Югославия.

115

асдасд

преди 7 години

колкото до румънците-от тях най-малко лошо сме виделиСеверна Добруджа е била БЪЛГАРСКА при създаването на БЪЛГАРИЯ и след това през вековете попада под различно владение и не е била в пределите на БЪЛГАРИЯ от както падаме под турско(даже и преди това),а и единствено от румънците си връщаме територията загубена след ньойския мирен договор

114

Анонимен

преди 7 години

До До Анонимен 150Историята показва,че сърбите никога не са били близки на българите,направили са държава на български земи.Всички опити за Балкански федерации са завършвали с неуспех,заради хегемонистичната и сепаратистична,сръбска плитика-федерацията да се управлява от Белград?!Това вижда Левски и се отказва,дори и Георги Димитров го съзира и поставя условие,БГ да влезе във Федерацията,като суверенна с Беломорието,което бокира дугия опит за такава.

113

До Анонимен

преди 7 години

Със сърбите сме много по-близки от колкото с румънци, турци, гърци. Ако поддържаме добри отношения с тях ще сме по-силни. Глупаво е да говорим за тях от шорош.. позоции, това ни прави по-слаби.

112

До Анонимен

преди 7 години

Не знаещ ли, че Косово е люлката на Сърбия. Запада я преподнесе на албанците, а сърбите според тях трябва да приемат безропотно това изкуствено създание Косово. Това е рана на Балканите. Всяка рана тябва да се лекува, това трябва да стане без да бъде принуждавана никоя страна.