48

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е заявил приятелство с Путин. От своя страна Путин заяви, че е толкова могъщ, че може да назначава и сменя американските президенти като носни кърпички. Всичко това и необходимо и достатъчно условие българските путинофили да станат страстни тръмпофил с тайната надежда че САЩ ще станат колония на Русия по подобие на българската Задунайка.

47

Анонимен

преди 7 години

В света не остана здраво място.ЕС имат шанс да станат единствената алтернатива за демокрация,ако се обединят и не допуснат Русия да се меси в делата на европейските държави.

46

Анонимен

преди 7 години

Разбира се,че не,така както и назначаването на негови бизки на най-високи държавни функции.Зетят на Тръмп получи поста негов първи съветник...

45

Анонимен

преди 7 години

Преди президента беше професионален политик от естабилишмента когото олигарсите управляваха. Срещу послушанието му те му даваха да се налапа и той. Сега САЩ се свличат към тоталитаризъм подобен на руския. Един олигарх взема властта и започва да управлява останалите олигарси. Да видим дали ще го допуснат или ще му стъпят на врата.

44

Анонимен

преди 7 години

Русия е велика империя от хилядолетия, а Сащ са още колония на кралицата и Фед.

43

Анонимен

преди 7 години

Важното е, че и Тръмп призна за електронното вмешателство на Русия.

42

Анонимен

преди 7 години

Според изнесеното в пресата поради неуспеха на Хилъри Сорос бил загубил един милиард долара.Ясно е, че няма да го преглътне толкова лесно. Сега ще започне един рев и вой. И в Сащ има умни и красиви.

41

Анонимен

преди 7 години

Плачете соросотчета!

40

Анонимен

преди 7 години

По богат от Гейтс няма да стане защото няма време, Тръмп вече е на 70. Между другого Гейтс подкрепи Тръмп и го сравни с Джон Кенеди, но това никога няма да бъде съобщено от нашите медии. Нито ще пишат за боинг или за локхийд мартин ако изобщо знаят какво е това и какво произвеждат. Дай им да пишат за чалга и мутреси

39

Анонимен

преди 7 години

Плачете ***!

38

Анонимен

преди 7 години

До БаламурникКакъв е проблема ? Май си малък и не помниш.През 1997 г, аз взимах един милион заплата.

37

Анонимен

преди 7 години

Бре, имало специалисти по руска етика значи. Ами и те като онези дипломати ще си хванат пътя както правилно постъпи Обама, така ще направи и Тръмп.

36

Анонимен

преди 7 години

СПОРЕД ТОЗИ САЙТ ЕС ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ, САЩ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ, ТРЪМП ЩЕ ПАДНЕ. АМА МНОГО ХАЛЮЦИНИРАТЕ ДРУГАРИ МНОГО. ОЩЕ МАЛКО ЩЕ ПИШЕТЕ ЧЕ И ЛЕНИН ЩЕ СЕ НАДИГНЕ ОТ МАВЗОЛЕЯ.

35

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 35. Браво за коментара. Тръмп е бизнесмен,ще мине и през трупове за да успее.Така и ще управлява САЩ. Така и трябва. Искрено се забавлявам като чета мненията на русофилите. Тръмп щял да даде на Русия,Прибалтика,източна Европа,близкия изток и т.н Ей така, за Бог да прости,защото има добро сърце.Хахаха. Оставам с впечатлението,че целта на живота на Тръмп е да мога на Русия. Много хора ще бъдат неприятно изненадани в най-скоро време.

34

Анонимен

преди 7 години

И ние си имахме един ЦАР тука ,които дойде на власт с народна подкрепа, за да си прибере имотите за 400 милиона ,така че да не гледаме в чуждата паница.

33

Баламурник

преди 7 години

Идва новия световен ред.Милиардера Тръмп ще направи така че другите милиардери да раздадат милиардите си на работниците. Заплатите ще станат по 1 милион. Ура!

32

Анонимен

преди 7 години

Никога не е криел бизнес интересите си, поне го прави показно, това не означава че другите не са го правели но са го правили скрито, поне е честен пред избирателите си и не се крие.

31

Ахмед Доган

преди 7 години

Трьмп е бизнесмен който иска един ден примерно да стане много по богат от Бил Гейтс! И ще го постигне на 100%. Ама с туй което заплашва е палавра!

30

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е някой хора да се примирят, че Тръмп ще уравлява Америка като бизнесмен, а не като политик. Всички видяхме на какво е способен корумпирания политиески елит!

29

Анонимен

преди 7 години

До 11 29.Не се притеснявайте.Точно това е разликата между Русия и САЩ. Ако в Русия,дойде на власт ***...от,който разсипва държавата с топ не можеш да го махнеш и държавата умира.Ако Тръмп или който и да е прави такива неща,просто Конгреса ще го отстрани.Конкретно за Тръмп. Според мен е голяма лисица. И много хора,които сега са в телешки възторг от него,много скоро ще вият на умряло.Този не е мекушав като Обама и ще се разправи с всички противници на САЩ. Един по един.