142

Тошко

преди 7 години

Ако ще влиза Тиквата във затвора то нека да е в Белград хахаха

141

Анонимен

преди 7 години

Цецо УХОТО с кво ги видя бре с ушите ли ?

140

Анонимен

преди 7 години

Човекът от караулката на ДС.

139

шаламонто тоягата

преди 7 години

Е как да не те мразя, като за няколко години в политиката излезе с 6 апартамента?

138

Анонимен

преди 7 години

Уважаеми *** от БСП. Каквото и да си пишете и каквито и сънища да сънувате, няма да можете да изтриете от съзнанието на хората пълните провали на БСП, когато е била на власт / сама- с Виденов/, / в коалиция - с ДПС и НДСВ/, /с уж Независимия Орешарски/. Каквото и да става само, когато управлява бат Бойко при нас идват или пък го канят световни политици / Доколкото си спомням Орешарски откри ресторант във Виетнам и това е/. Не бих искал да си представя Корнелия Нинова за министър-председател

137

рев

преди 7 години

Баце и Цвъцко като останат без работа да ходят да берат ягоди в Испания за 38 euro на ден че още нямат години и стаж за пенсия

136

socialen

преди 7 години

За съжаление, като генерал Радев уволни на 22.01 неграмотния Борисов, няма да излъчи едно правителство от хардлайнери на БСП, които да излитат цялата неграмотна *** на Борисов от Калинки, Калинчовци и Харизановци, окупирали държавната администрация.

135

socialen

преди 7 години

Бори се изложи тотално в Панорама и показа за пореден път, че за него гласува само ***, неграмотен, малоброен електорат от бедни, провинциални пролетарии. Слава Богу, че са едва има-няма 13%или много по-малко от 1 /7 от всички български избиратели. Народът, останалите над 87% или над 6/7 от българските избиратели, не иска неграмотния Борисов и не гласува за него.

134

socialen

преди 7 години

Генерал Радев ще уволни на 22.01 неграмотния Борисов и тумбата му тиквочи ПП ГЕРП.

133

ББ

преди 7 години

ЦЦ да стои до портрета на такъв национален герой е много неподходящо.Същия каза отностно убийството на Ботев, след мнооого дълъг размисъл ги нарече "турски представители". Можеби това са представители на някоя турска фирма!?

132

Devin

преди 7 години

До socialen И на мен ми се иска така да стане, но ела да видиш как празнува баце ти Боко в хотел Персенк в гр.Девин, мощна заря, тази от нова година бледнее от тазвечерната, какво мислиш празнува, това че е изпарзалял простия народ, добре му се получи в Панорама, пак ще си управлява

131

БРЕЙ

преди 7 години

АЗ ЗА ЕДИН АПАРТАМЕН ПЛАТИХ ОТОПЛЕНИЕ ЗА ДЕКЕМВРИ 343 ЛВ,ЦЦ ТИ КОЛКО ПЛАТИ ЗА НЯКОЛКОТО ТИ АПАРТАМЕНТА.ПРИ БАЙ ТОШО 23 ЛВ,РАЗЛИКА В ДЕМОКРАЦИЯТА.

130

socialen

преди 7 години

Неграмотните Борисов и Цветанов, и тумбата им неграмотни тиквочи ПП ГЕРП са пътници. В новия Парламент неграмотния Борисов няма да притежава повече от 60 депутата. Довиждане, Борисов! Обратно в Небитието!

129

пт

преди 7 години

Албански реотани, сега ли стоплихте иезуитщините...Не само се връщат, но и ще управляват/крадат почти през целия му мандат, тъй като правителство няма да може да бъде съставено.

128

socialen

преди 7 години

Неграмотният Борисов се хвалеше, че бодигард /пазвантин на Тодор Живков, който според Борисов бил най-великият български държавник и бил направил толкова много за България, че според Борисов, не можели да боядисат всичко, което Тодор Живков построил.

127

Анонимен

преди 7 години

До 136-нищо не си разбрал от книгата на игор бунич в правителството на ленин няма нито един руснак всички до един са евреи с едно изключение Сталин,който е грузинец,по нататък няма да те светвам.

126

socialen

преди 7 години

За 28 години Неолиберализъм, Цветът на страната избяга от дивашкия, разюздан капитализъм. Овакантените им места бяха заети от неграмотните Калинки, Калинчовци и Харизановци с фалшиви или без каквито и да било дипломи, с присъди и висящи дела.

125

socialen

преди 7 години

Политбюро на ПП ГЕРП са членове на БКП от третия ешелон - провинциална номенклатура, ниско образован, демек, слугинаж.

124

socialen

преди 7 години

Кумирът на неграмотния Борисов е Тодор Живков. С възхищение Неграмотният Борисов разказваше пред неграмотния си, малоброен електорат, как не можел да боядиса построеното от Тодор Живков. Неграмотният Борисов беше бодигард на Тодор Живков. Неграмотният Борисов е член на БКП и като такъв се е клел в свещеното дело на Партията, в идеалите на Марксизъм-Ленинизма и в Комунизма. Както и цялото Политбюро на ПП ГЕРП начело със слабоумния Цветанов и леля ви Цеца. И Мишо Белчев.

123

анонимен

преди 7 години

С баща полковник в пожарната и майка учителка -партиен секретар в училището -голяма репресия ще да е било.Понеже през 89 г бях на 30 години затова не му вярвам.Но ме е яд,че ме прави на ***.