8

11

преди 7 години

Ой Коста, Коста, не пииикаййй от моооста ... Бе тенекета, не знаете ли, че е КоЩЩЩЩа?

7

4i4oman4o

преди 7 години

До я стигаНе си толкова прозорлив. По този начин инвеститора ще се оправдае пред феновете на отбора и ще го продаде на тройна цена в Китай, без да бъде обвинен, че работи против отбора.

6

я стига

преди 7 години

Характерно невярно мислене е да се оценяват хората по доходите си.Явно си много млад, и наивен.Всичко в тоя свят е пари,колко може да изкараш и колко може да ти донесе дадена инвестиция,в случая Коста е инвестиция.Масажистите също са инвестиция коя е по голяма според теб и ако ти си инвеститора с лека ръка ли ще захвърлиш голямата за 30 милиона и или заменяемата тази под 1милион

5

Кон

преди 7 години

Характерно невярно мислене е да се оценяват хората по доходите си. Независимо колко пари получава единят, специалист по физиотерапия не може да стане, особено като имаме предвид интелекта му. Та коментарът ти само демонстрира заблудата, която в България се използва от медиите за оглупяване на младото поколение. С частични резултати.

4

я стига

преди 7 години

абе футболист който струва 30-35 милиона със заплата 15-20 такива докато му е договора на всичкото отгоре тази година бележи гол след гол не се изхвърля така заради едно скандалче със масажист със годишна заплата от 40000 паунда.Новина от типа на жълтата преса на великобритания,президента пръдна да му искаме оставката.

3

николай

преди 7 години

*** си е ***...,Glorry,Glorry, Man. Und....

2

Анонимен

преди 7 години

Коста, голяма загуба за челси че тоя супер фудболист няма да играе за отбора.

1

Тя има лош дъх

преди 7 години

да