169

socialen

преди 7 години

Неграмотният Борисов е вече бита карта. Електоратът му падна вече под 11%.Довиждане Борисов. Обратно в Небитието.

168

socialen

преди 7 години

Народът удари един звучен чумбер по празната кратуна на Борисов като гласува за смазващата победа на генерал Радев над неграмотния Борисов. Генерал Радев получи 60%. Неграмотният Борисов едва катастрофалните 39%.

167

Вато

преди 7 години

А този *** трябва да бъде вкаран в затвора и СЪДЕН!!

166

Анонимен

преди 7 години

До Червените милионериМасларката,Станишката

165

Анонимен

преди 7 години

Гласуването за ГЕРБ е престъпление.

164

тяхчервенотознамерод

преди 7 години

Списъкът трябва да се допълни с Костов,който продаде БГА Балкан и Кремиковци за жълти стотинки и подари Марица 1 и 2 на американците.Беров и Симеон,Сергей и да не забравиме Бойко Борисов.А СИК нали беше на СДС,ВИС на БСП или обратното.И всички те вкл.ГЕРБ са свързани с БКП.На Цецо баща му возеше Григор Шопов.Няма олигарх който да не е свързан с БКП.Кажете ме поне един честен и свестен политик след 1989г който да не е грабил България.

163

Гошо

преди 7 години

Лелее, в е-медиите ПИК, Труд, Стандарт, Епицентър върви яка сеч. Само да споменеш, че Б.Б и Ц.Ц преди 10 ноември са били членове на БКП или че Цецка Цачева е била секретар на ППО, или че Л.Павлова и Бъчварова са деца на видни комунисти, веднага те трият...

162

Анонимен

преди 7 години

Много ГЕРБаджийски тролчета са се навъдили днес. Да не би да ви плащат извънредно в събота? Да ни обяснявате как всички останали не стават и единствената алтернатива е тиквата. Извинявам се, ама наистина вождът ви е прав. Вие ГЕРБаджийчета сте много лош човешки мат'рял.

161

Анонимен

преди 7 години

с к лизма ли?

160

Диагноза

преди 7 години

Най-подготвен и болезнено скромен ! Няма страшно , лечение има !

159

лентореза

преди 7 години

борисов ще реже пъпната върва

158

истина

преди 7 години

боц ,боц и от балона ГЕРБ НЯМА "БУМ" ,той е спаднал...

157

ни са знай

преди 7 години

От *** човек умни неща НЕ ОЧАКВАМ!

156

обиктивен до 200

преди 7 години

Абсолютно Не вярно.Доналд Туск /специално ,официално отбеляза добрата дипломация на Премиера Б.Борисов с Турция,,Меркел , Берлускони - с най- топли отзиви , А Самия Виктор Орбан ,руманския премиер и Реджеб Ердоан ....... посетиха София при управлението на Б.Борисов.Антигерб говоренето е единствен аргумент на противниците му

155

Анонимен

преди 7 години

До тъжен фактстрана населена предимно с неандерталциА ти от джунглата на остров Суматра ли си дошъл бе потомък на предшественика на човека?

154

Анонимен

преди 7 години

Не знам дали обърнахте внимание на данъчните декларации на управляващите пред сметната палата.Ама те много бедни тия хора,бе,живи да ги ожалиш.Но има една "малка" подробност,на която не знам колко хора обърнаха внимание.Всички са декларирали някакви мижави суми,а само Б.Борисов е декларирал 5000 лв.от лихви.При 1% годишна лихва това прави 500 000 лв.влог.А ако има някой,който да вярва,че само това са му парите е голям наивник.

153

socialen

преди 7 години

На Борисов се смее цяла Европа. Той е пълен некадърник и ***, и не може да изкара и един мандат до края от простотия.

152

socialen

преди 7 години

За кратуната на неграмотния Борисов важи поговорката "Акъл море, глава - кофа."

151

БГ

преди 7 години

АЗ АКО БЯХ НА ВЛАСТ И ИМАХ ВРЪЗКИТЕ НА ББ,ЩЯХ ДА НАКАРАМ ХАМЕРИКАНЦИТЕ ДА СИ ПЛАЩАТ ЗА БАЗИТЕ,ТОКА ДА Е НА ПАЗАРНИ ЦЕНИ ОТ АМЕР.ЦЕНТРАЛИ,ТРИТЕ ПРОЕКТА СПРЕНИ ОТ НЕГО,ПРЕРАЗГЛЕЖДАНЕ ПАРИТЕ КОИТО ИМАТ ДА НИ ДАВАТ ИРАК 2,5 МЛД ОПРОСТЕНИ,500 МЛН ДОЛАРА ОТ ЛИБИЯ И Т.Н.НЯМАШЕ ДА ТЕГЛЯ КРЕДИТИ,А ЩЯХ ДА ВЗЕМА ТЕЗИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ , И ДА ПОСТРОЯ ОБЕКТИ С НАЦИОНАЛНИ ЗНАЧЕНИЕ, А НЕ НЯКАКЪВ ХЪБ БАЛКАН В МЕЧТИТЕ МУ.ДОБРЕ,ЧЕ САМО СЕДЕМ ГОДИНИ,АКО БЕШЕ ОСТАНАЛ КАТО БАЙ ТОШОБРАВО 45 ГОДИНИ,НЯМАШЕ ДА ВИДЯ ВСИЧКО,

150

socialen

преди 7 години

Когато не спи и не плоска, неграмотният Борисов само бълва простотии пред простия си, неграмотен, необразован, малоброен електорат от бедни, провинциални пролетарии, които са, Слава Богу, едва има-няма 13% или много по-малко от 1/7 от всички български избиратели. Народът, останалите над 87% или над 6/7 от българските избиратели, не иска неграмотния Борисов и не гласува за него.