8

Анонимен

преди 7 години

Прав е Ошо. Всички желаят любов, но не дават. Безлюбовието е олицетворение на празна изтерзана душа. За това не изпитват щастие, удоволствие от живота. Самотни в тълпата. Не е задължително да си сам за да се чувстваш, самотен. Много хора от липса на любов и обич се чувстват безкрайно самотни и нещастни. Ошо е труден за асимилиране от хора, които не дават воля на чувствата си. Не е срамно да си влюбен и да обичаш. Прекрасно е!

7

Ивънс Мутафов

преди 7 години

Леле какви коментари какво чудо.Някой от вас чел ли е неговата литература за да види за какво всъщност говори Ошо. Аз съм силно пленен от неговите беседи и по точно от библия на Ошо която е 10 тома и си струва всяка дума от нея.Имайте предвид ,че Петър Дънов също говори за любовта и преражданията по много интересен и пленителен начин и ако не сте запознати с духовна литература има реалната възможност да заблудите някой дошъл тук за да се обогати духовно търсейки своето духовно израстване.Обич.

6

Анонимен

преди 7 години

Не разбрах ОШО ли не в състояние да разкаже идеята която някой мъдрец му е казал или преводача е объркал нещата.Идеята е очевадна но май и Ошо не я проумява напълно.Както и да е по принцип, това не е нещо което може да бъде асимилирано от някой двадесет годишен, просто асимилирането на това изисква житейски опит.И е глупаво да се опитват, които и да е да го пробутва на младите просто защото последния не в състояние да го асимилира.А за хората с житейски опит ,обяснението звучи малко аматьорско

5

Анонимен

преди 7 години

Защото мъжа не се по старал да се влюбят в него и да го за обичат. Колко жени има не могат да понасят, определен мъж. Но, той така прави, че тя не само започва да го понася, но се влюбва. Изпитва към него любов, обич.

4

Как така няма любов?

преди 7 години

Любов винаги има, но неин обект не е непременно съпругът или съпругата!Много бракове съществуват единствено заради родителската любов към децата, за да не растат те само с един родител.На второ място е любовта на единия от брачните партньори спрямо нещо, което другият осигурява - пари, жилище (допреди 28 г. - и жителство), социален статус или всевъзможни други неща, които, ако го нямаше съпругът (или съпругата), другият брачен партньор ще трябва да си набавя под формата на платени услуги.

3

Fg

преди 7 години

Абе стига ни занимавайте стоя сектант бе. За които му вярват да прочетат автобиографията му малко и после да говорим

2

Хм

преди 7 години

Тоя Ошо не го познавам,ама съмнителен ми се види...А и тая работа с любовта ми се струва ялова.Общо взето около парите се въртят нещата.Е,временна лудост чат-пат има,ама минава бързо.

1

Блатен тъжник

преди 7 години

Доста кофти преразказ на Ошо!Той между другото не е "Индийски мъдрец", а е великият компилатор- учението му е чопнато оттук, краднато оттам.Сектата му е машина за пари, забъркана в истории със секс и наркотици.Аз лично...не бих приел мъдрост точно от него!