10

Анонимен

преди 6 години

До Анонименхахахахахахахахаха този и най-великият концерт? Това посредствено момченце да не е Фреди Меркюри или Майкъл Джаксън!

9

Анонимен

преди 7 години

Не ме въодушевяват разни палати. Човек може да бъде само в една стая. Човешката ненаситност е взела голям връх в цял свят.

8

Hippster

преди 7 години

До анонимен 1 : Мислиш, че Роби е препарирал щото не си бил на Woodstock през 1969 г. Тогава Хендрикс и Сантана са препарирали повече от 400 000 души публика :-)

7

Агностик

преди 7 години

Роби и палатите на себеподобните им са ни ясни. Всеки път едно и също : 11, 15 спални 30 бани и куп излишно и безсмислено пространство подчинено на човешката ненаситност и глупост. ( Екзюпери го е разказал в Малкият принц / Наистина идете и снимайте нелуксозния дом на двете жени които умряха от студ и глад. Нещо по-истинско и вълнуващо.

6

Анонимен

преди 7 години

haresva mi

5

Snorky

преди 7 години

До 1И понеже ти си присъствал на неговия концерт еди кога си го прави най-великият на всички времена ли?

4

Пепи

преди 7 години

Общо взето този лукс е гипсокартно , пвц дограма и некоя и друга лампа.

3

Анонимен

преди 7 години

до 2 Аааа..това че не можеш да си припомниш нито една голяма песен на Роби Уилямс, не е мой проблем, както и на уважаемите съфорумци, а само твой!

2

Аз

преди 7 години

До АнонименВелик велик, колко да е велик, не мога да си припомня нито една негова песен.

1

Анонимен

преди 7 години

Най-великият концерт в света за всички времена беше неговия през 2003-та в Knebworth!120 000 души ги припарира от въодушевление. Остави ни и нас зрителите в захлас с двучасовото си шоу!Голям! Просто Голям!