8

Анонимен

преди 7 години

някои виждаме по-добре. Две гънки в горната част Първата е над гръкляна. Забравили са да поправят извивката, вижда се от профила. Това не е коса, цветът е точно като тялото.Че е младо, младо е - личи си по кривенето на муцунката. Но при твърде тънка и суха кожа много рано стават бръчки на врата.

7

Анонимен

преди 7 години

Къде ги видя тези дълбоки бръчки на шията??? Момичето е младо, разбирачи такива.

6

Анонимен

преди 7 години

На снимката се вижда типична грешка: Момичето си слага маска на лицето, а забравя шията. Кожата на шията е даже по-тънка и чувствителна и първа образува бръчки. Въпреки компютърната обработка, на снимката се виждат дълбоките бръчки на шията на момичето.

5

Анонимен

преди 7 години

краб за вечерно масажиране на лице се прави от една малка лъжичка захар и няколсо капки лимон, Масажирайте, останете 5 минутки, Това почиства порите и леко избелва от луничките и петната,На следващата вечер може да смените със скраб приготвен от малко канела 2 капки мед и две капки пряснао мляко. При масажиране по лицето леко пари но пък ефекта е много добър.Може да замените канелата с лъжичка куркума. Не си хвърляите парите за скъпи кремове и маски, Заложете на природното от къщи.

4

Анонимен

преди 7 години

Хубаво е да си пуснете и брада хем ще сте в крак с модата и ще спестите от помади.

3

козметичка

преди 7 години

Очаквам коментиращите, които ще предложат юнашко мляко за лице.

2

Анонимен

преди 7 години

Все едно да си пастирам 25 годишния Голф 2 и той да заприлича на Голф 6.

1

Анонимен

преди 7 години

Разбрах: сутрин се оМАСКАряваме, вечер се обезМАСКАряваме.