8

минувач

преди 7 години

Леле к'ъв сняг заваля днес, 14.01 в 15.00ч., в София!

7

Анонимен

преди 7 години

Интересни приоритети! Вкарали били малогабаритна техника да чисти парковете? Моля?!Цели квартали са непроходими за пешеходци и автомобили, те паркове чистят?! Около детската градина вчера беше 30 см киша върху лед, днес вече е 20 см блато за газене... Около училището - същото. Аз си пренесох малкото дете на ръце, но по-големите се обзаведоха с напълно мокри крака за цял ден...

6

Анонимен

преди 7 години

А кой ще изчисти улиците питам аз????

5

Анонимен

преди 7 години

Консумативите и техниката за почистване не трябва ли да се осигуряват от фирмите взимащи милиони ежегодно? Иначе какъв е смисъла да се плащат милиони после пак още пари за техника и химикали? Накрая резултата е видим- пълен хаос, платени милиони. Да създадат едно общинско предприятие по евтино и качествено ще бъде.

4

Анонимен

преди 7 години

Напоследък пилитиците замазват краденето от зимното почистване със сапунката:- РАБОТИМ МНОГО ЗДРАВО...Джурналистите им денонощно обясняват, колко много бачкат ти видиш ли. Опълченците на Шипка са едни мързеливци пред чутовните напъни на наще родни политици.Да ама важен е РЕЗУЛТАТА. В много държави (и тук преди години) хората просто си вършеха работата и това си личеше от състоянието на градове и пътища.Тези се бият в гърдите обаче крадът всичките пари със схумички и РЕЗУЛТАТА е ВИДИМ!

3

Вихър Райчев

преди 7 години

*** от кадя на кадя бе?!

2

Анонимен

преди 7 години

ад няма да ги ядеш че искаш да ти ги солят?

1

Etien

преди 7 години

А ТРОТОАРИТЕ КОГА ЩЕ ПОСОЛИТЕ И.З.РОДИ ТАКИВА?!?!