114

Min4o

преди 7 години

Kato ne vrediat na shibania EC traite si i ne se napriagaite :)))))) Pusnacite i s vashite kirlivi sankcii shte se spraviat i za tova zlobeete -neshtastnici pederasti4ni

113

Анонимен

преди 7 години

ха ха , смях , фалираха хиляди фирми а не вредяли , ужас

112

Анонимен

преди 7 години

До ТойУкрайна има както историческо право___________________________________Хайде напиши го това историческо право ако можеш.... хахаххахахахаххахахахаххахахМрьльо Евро.гейски

111

Анонимен

преди 7 години

До Той'В днешни дни, при почти всяка унитарна държава, това право е в ръцете на една етническа общност (народ), наложила по стечението на историческите обстоятелства своята фактическа доминация върху нейната територия." И още "Унитарните държави са винаги еднонационални."Кое от двете посочени основни характеристики на "унитарната държава' са в сила в Крим? Без да напомням пак че исторически Крим има повече общо с Гърците, Турците, Татарите, Венецианците, и т.н. отколкото с Украйна?

110

Анонимен

преди 7 години

До Той211 Ходи го кажи това на Мейана на висок глас-------------------------------------------------------------Не e моя работа да уча когото и да било за собствената им история. Както и теб... ясно?

109

(-_-)

преди 7 години

Те и мигрантите на Меркел почти не вредяха на ЕС..

108

Анонимен

преди 7 години

опашата лъжа ,европата е загубила милиарди от сакциите ,а ако руснака спре газта ще пририта

107

ивчо

преди 7 години

215ох милия ,толкива напушено наивен, с тез кухи фрази, ти верваш ли си за тез етнически руснаци в УА, вярвай си, нали виждаш резултата, дори Савченко обърна палачинката и тръгна да търси компромиси щото е тъпо да те хвърлят като пушечно месо да гинеш за рсзни олигархични интереси облечени в евроатл ценности уж..

106

Анонимен

преди 7 години

EC - Никаква толерантност към корупция и престъпност.__________________________________________________hahahahahhahahhahhhahahahhahhahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhahaahahhahahhahahahaНай-голямата глупост поне за днес. Явно демокрацията не прощава на никой, всички откачат тотално...

105

Анонимен

преди 7 години

До Той 207Викаш в Югославия имаше референдум? Или НАТОвски бомби?

104

ивчо

преди 7 години

208серозен ама мързелив и скатан, за тез 15% не е от руски сайт а си е техен официално обявен проблем, ама кой да чете...

103

Стига лъжи!

преди 7 години

До Анонимен 173Пропускам опита ти за обида - но за мен некой 'нефелен' като теб да ме нарече нефелен си е по скоро похвала!Радвам се все пак че си разбрал че Украйна няма историческа връзка с Крим! Браво! Така че всичките приказки за 'анексиране на чужди територии' са глупости. Украйна не е купила, завладяла или получила подарък Крим. Както казах - е бил административен акт в рамките на СССР. Каквато и да е причината (тук се споменанат няколко). Но всички приказки за агресия и анексия - са

102

Анонимен

преди 7 години

До ShoppУкраинците 3 века живеят с руснаци и добре ги познават.___________________________________________________Украинците ????????????Нема такива колкото и да ти се иска... Украйна е създадена от Ленин 1918 година. Никога преди това не е имало украинци. Мумията от Червения площад ... май стана легитимна личност за бьлгарските русофоби.

101

ивчо

преди 7 години

205 има ефно продължение, БВП на глава от населението, та смятай по 12 милиона за холандия и по 160 мил за русия

100

ивчо

преди 7 години

201 шопете ,з наеш ли как предпочитат да гинат на бойното поле срещу руснаците, никак, едвам на 15 % успяха мобилизация на запасня ци да направят, всичко живо бяга и се крие, че с полиция ги прибират.

99

Анонимен

преди 7 години

Русия има вътрешен продукт колкото малка Холандия. На фона на ЕС тя е едно джудже.

98

Анонимен

преди 7 години

Колкото повече санкции за путинава Русия, толкова по-добре за ЕС и България !

97

Анонимен

преди 7 години

До БобиРуснаците като не страдат от санкциите защо си се разквичал на умряло? ЕС същи не страдат от контрасанкциите на джуджака, а България още по-малко. Какво си се разпенявил тогава? Или ти плащат ба пост?

96

Анонимен

преди 7 години

До Стига лъжи!С тебе няма да говориме, защото си информационно и интеректуално нефелен. Но за едно си прав Крим не е бил украински, а Хрушчов го прехвърли, вземи прочети защо! Има цяла гора и рускоезична информация - от либерастка, до крайно националистическа и всичките са си "плюнали в устите".

95

Анонимен

преди 7 години

Това със струговете 1 микрон беше яко! Верно че купиха два японски и после рекоха да ги преместят някъде та да заместят два чешки от 80-те (сети се къде от 3 пъти), обаче излезна, че в договора не се разрешава преместване и софтуера се блокира, щото е подкован с GPS - като защита от кражба сиреч де! Кой ще ги направи тия стругове? Тоя дето проектира Арматата го вкараха в панделата за национално предателство, щото туй спряло насред мегдана. Едно от талантливите еврейчета в Русь, още не вазирали.