18

ОСТАВКА

преди 7 години

Тотев е не само зависим, той е в такава степен неспособен да вземе собствено решени и да води собствена политика, че е опасен за Пловдив. Тотев е много изплашен. Няма вече външна подкрепа. Опитва да балансира вътрешния натиск в ГЕРБ. Тотев е наясно, че в момента, в който не е на власт - отива в затвора. И помнете, че няма да се спре пред нищо, пред нищо - за да го постигне. Тотев ще окървави Пловдив, така както го ограби и подпали.

17

ОСТАВКА

преди 7 години

Много е жалко, но и категорично - опасно е, когато кмета на един град говори с опорни точки. Хвърля в публичното пространство клевети към други хора - политици, журналисти и 5г.говори за проекти. Тотев е патологичен лъжец. Може би има нужда от специализирана лекарска помощ дори. Струва ми се, че е време съвсем сериозно да поставим въпроса дали този човек е способен от медицинска гледна точка да изпълнява публичен пост. Може би трябва да бъда освидетелстван и да бъде пенсиониран по болест.

16

МОЛЯ

преди 7 години

МАМИНИЯ КРАДЛЬО ДА НАПРАВИ ЕДНО ДОБРО ЗА ПЛОВДИВЧАНИ .ИМПЕРИАЛиста НАГЪЛ ДА СЕ КАЧВА НА Q7 ЗА КОЯТО НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ ДА КАРА ДО ПАСАРЕЛКАТА В ПРОСЛАВ ,КАЧВА СЕ ГОРЕ И КАТО ИДВА ВЛАК ДА СКАЧА

15

Анонимен

преди 7 години

Как пък толкова мина и сега открихте Дянков, Тотев и др от ГЕРБ -ПОДАЛИ ОСТАВКИ И ГОТОВИ ЗА РАИРАНИ ПИЖАМИ...Нещо много мирише след като бисеров се освободи за750000 внесени в швейцарската банка?????????????????

14

>>>

преди 7 години

Така става като си позволи след президенските избори да се дърви на Боко. Въпрос на време беше...

13

Славчу Милиона

преди 7 години

Тоте го съдят за един милион, а предишният кмет на Пловдив Сл. Атанасов открадна 250 млн лв от бюджета на града давайки тези пари незаконно на фирмата, която асфалтира пътя Пловдив- Карлово.

12

Тоти

преди 7 години

Тоя и Софиянски един ги е правил .

11

Маги

преди 7 години

Крайно време беше.

10

Отврат

преди 7 години

А спомняте ли си Пловдив при Славчо педофила? Явно майните си искат добрата стара мизерия... Жалко за хубавия град.

9

от гората

преди 7 години

то тотев гербер добре,че той поне дал на фирма,а другите кметове кога ще преверят защото те бяха бизнесмени прехвърлиха формите на децата и жените и хоп станал най-честния кмет и то от партияГЕРБ.браво,еваала,ашколсун,ха те така се управлява или казано по старому на село както при БСП,СДС,НДСВ и вече 27 годинки.БРВО.

8

Сталин

преди 7 години

Да се разстреля на място.***!

7

КОЛКО Е ГЕПИЛ ТОТЕВ

преди 7 години

20 мил.лв.от Колодрума,20 мил.лв.от транспортния проект,10 мил. от строителството на улици и асвалт,6 мил.лв. от Ц.Симеоновата градина и фонтана,1 мил.от Синдикалния дом,1 мил.от зоологическата,1,5 мил.лв от кръговото на водната,рекет от автобусните фирми 200хил.лв на месец по 6 год=15 мил.лв.,от сметосъбиране и извозване 72 месеца по 320 хил .лв .=23 мил.лв ,други 10 мил.мв ,ТОТАЛ=126 500 000лв.-откраднати обществени пари!Тотев има и съучастници:Илиян Иванов,Златин Велев,Кацарски,Държиков,Фифи Перото,и всички райнни кметове!Всички тези бандити трябва да споделят отговорността пред обществото

6

ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ

преди 7 години

Този два пъти стана кмет не дори с фалшификации.Даже и те не помогнаха.Просто беше коронясан в стил Северна Корея и Сомалия в нощта след изборите.

5

Анонимен

преди 7 години

тоя път руското посолство отрано е раздало щайгите с рублите в цацаратурата. Костинбродските бюлетини са нищо в сравнение със сегашната подготовка :)

4

до прокуратурата

преди 7 години

И да не забравите да преброите колко шишета кола и колко фъстъци е изял! То вие си знаете де, нали броихте на ББ фъстъците.

3

Анонимен

преди 7 години

Иван Тотев щял да притиска свидетели по делото за зоокътакато дава храна на сърничките :)

2

БРАВО НА ПРОКУРАТУРА

преди 7 години

ВРЕМЕ БЕШЕ НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ ДА ГО ИЗХВЪРЛЯТ ,ТОЯ НАГЛЯР,*** ТРЯБВА ДА ИЗГНИЕ В ЗАТВОРА ТАКОВА КРАДЕНЕ НЕ Е ИМАЛО В ПЛОВДИВ .БРАВО НА ЖЕЛЯЗКОВА

1

Men

преди 7 години

До АнонименТози още след скандала с купуването на гласове трябваше да влезе в затвора, но за сметка на това стана кмет. По добре късно от колкото никога.