10

Арабин

преди 7 години

Американските евреи владеят света.

9

Българин

преди 7 години

А вас не ви ли е срам?

8

Анонимен

преди 7 години

Оказа се грешка.Този човек е заловен, разпитан и пуснат на свобода ! ТРТ е вдигнала всички видео материали, които по рано е излъчила.

7

Анонимен

преди 7 години

VAVA VSI4KI TURSKI MEDII PI6E 4E IZVAR6ITELITE SA PET DU6I. A I OCCELELITE O4EVIDCI TVARDQT 4E SA STRELQLI PET TERORISTA.NO ZAPADNITE MEDDII KAKTO I BALGARSKITE MEDDI MANIPULIRAT I ZABLUJDAVAT 4ITATELITE S LAJLIVI ***

6

Анонимен

преди 7 години

санкциите срещу Русия вредят на ЕС точно 0.01% т.е. една десетохилядна от БВП на ЕС. Вредата от наложените санкции за великата руска икономика се изчислява на 170 милиона евро, което е 20% от БВП на Русия за 2016. Така че великият Путин си го начyка много здраво, както на себе си така и на милионите консуматори на битова химия за баня в Русия.

5

до 1

преди 7 години

Какви турски особености бе, човекът е узбек, не четете ли статиите преди да се изказвате. Всезнайковци.

4

Анонимен

преди 7 години

Скарал се с жена си и си тръгнал като взел сина си сигурно понеже синът му е бил отбелязан със снимка и данни към неговия паспорт,а дъщерята към нея понеже са малки,иначе защо да не тръгнат заедно,освен ако няма билети за всичките,ако линията е претоварена и децата са на различна възраст и за тях цените са различни,ако има отстъпки плюс това до полета два часа преди това почва регистрация на пътници и багаж и полвин час преди да се лети трябва да са на гишето за излитане,което уж са проверили.

3

анонимна

преди 7 години

Този сигурно е в Пазарджик при родата си.Защо не обърнат малко махалите и ще разберат колко много оръжие и наркотици има?!

2

Анонимен

преди 7 години

При узбеките е така. Наследено от многогодишното съществуване в рамките на сесесерето.

1

Анонимен

преди 7 години

турски културни особености