63

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАмериканците ще се ***

62

Анонимен

преди 7 години

много ми е интересно какво ще стане ако китайците бухнат някое ръждясало краварско корито

61

Анонимен

преди 7 години

Този век ще бъде век на териториално разгръщане на Китай. Докторантите във всеки американски технологичен университет са 1-2 българчета, 4-5 индийчета, 10-15 еврейчета и всичко останало американски и китайски китайци. Още това поколение китайците ще изместят евреите във фундаменталните науки и иновациите.

60

Анонимен

преди 7 години

Хе-хе, китайците не са либийци, ще хвърчи американска перушина.

59

Анонимен

преди 7 години

В САЩ ИМА 35 МИЛИОНА КИТАЙЦИ. ИСТИНСКА ПЕТА КОЛОНА, АКО ПОЧНЕ ВОЙНА.

58

Анонимен

преди 7 години

ТЕ ОТДАВНА СПРЯХА ДА КУПУВАТ АМЕРИКАНСКИ ДЪЛГ.А С ОБЛИГАЦИИТЕ КУПУВАТ АКТИВИ В ЕВРОПА - ПРИСТАНИЩЕТО В ПИРЕЯ ГО КУПИХА С ДОЛАРИС ДОЛАРИ КУПУВАХА И ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА ЗЛАТО, ЩОТО ЦЕНАТА МУ БЕШЕ НИСКА.Бързат да се отърват от хартийките.

57

Hintertux

преди 7 години

Не купуваха ли основно китайците американски дълг? Ами ако спрат.....

56

Китайска пословица

преди 7 години

Ако настъпиш дракона по опашката, най-вероятно е да ти отхапе главата!

55

Анонимен

преди 7 години

Китай в момента с най-голамата армия в света. Разполагат с ядрено уръжие и са най-богата държава в момента. И да САЩ са с 130% външен дълг който на практика се държи от Китай, така че за америка идват тежки дни. В момента в който спрат да ги кредитират с долара е свършено и САЩ ще трябва да започнат война. Неизбежно е!!!

54

Вaсил

преди 7 години

Истината драги мои *** е че китай е една от малкото държави с достатъчно ядрено оръжие да заличат цялата планета така че стойте здраво стъпили на земятаби се надявайте че може би дано не им се наложи да го използват . Защото ако това стане повярвайте ми колкото и милиарди да хвърлят сащ за армия нищо не може да ги спаси ако им пратят 50 ракети едновременно все 5 10 ще ги ударят и какво ще стане Китай ще изчезнат но колониите отвъд океана също ще бъдат заличени

53

До anonim

преди 7 години

Китай вече веднъж се пробва да присвои руска територия. Прочети за конфликта на руско-китайската граница през 1969 г.P.SПреминалите границата китайски войски, повече не се върнаха ! Земята на това място е като разтопено стъкло !

52

Анонимен

преди 7 години

до 63 В момента тези територии в Сибир са пълни с китайски семеиства и търговци. Администрацията е руска 1 към 1000 за Китай

51

Анонимен

преди 7 години

Азия достатъчно е яла попарата на кравария, за да решат да я ползват да им решава териториалните спорове. Не вярвам която и да е страна да се върже на това. Китай не са Йемен.Краварците не посмяха да бомбят Чайна по време на Корейската война, когато Макартър е поискал използване на ядрено оръжие там.А сега? Ако направят нещо сериозно, дали ще им се размине?

50

Анонимен

преди 7 години

Китай не са ли най големия кредитор на САЩ. Ами ако китайчетата решат да работят с друга валута , вместо с долари , кво ли ще стане.

49

Обективен

преди 7 години

Южнокитайско море затова се нарича така - защото почти цялото е китайско. Тук нещата са малко както беше с България след Освобождението. Тогава великите сили решиха, че България не трябва да бъде силна държава и отрязоха доста от територията на България. Същото е станало с Китай и Южнокитайско море заради политиката на САЩ за сдържане на Китай. Представете си, че сега Турция започне да претендира за по-голямата част от гръцките острови, защото са по-близо да Турция, отколкото до Гърция.

48

Анонимен

преди 7 години

Над 20 трильона долара няма как да се стопят без война само че няма кой да им се върже вече ще трябва да воюват на собствена територия , но до тогава все ще опитват да я разпалят някъде по сирокият свят.

47

До 58

преди 7 години

А, 'щото тоя някой много ги спазва?

46

Гадорян

преди 7 години

Република Кравария вече прекали! Как не са подпукали ескимосите се чудя.

45

Анонимен

преди 7 години

До 56Нищо общо нямат. Някой се противопоставя на незаконното заграбване и нарушаване на всички международни норми. Панимайш?

44

Анонимен

преди 7 години

Май не вдявате опасността от прекалено силен Китай?Добре, че ги има САЩ, чугунени глави...